Näillä nikseillä esimerkiksi niin kynsien lakkaaminen kuin lakan poistaminen voi helpottua.

Kynsien lakkaaminen ei ole rakettitiedettä, mutta se voi silti aiheuttaa toisinaan hieman päänvaivaa, kun lakka ei meinaa lähteä pois tai lakan sävy ei näytä tarpeeksi kirkkaalta. Onneksi on olemassa monenlaisia kynsiniksejä, jotka helpottavat niin lakkaamista kuin lakan poistamista.

Vloggaaja Karina Garcia on esitellyt YouTube-kanavallaan julkaisemassa niksivideossa kymmenen erilaista niksiä, jotka hänen mielestään jokaisen pitäisi tietää. Garcia neuvoo videollaan muun muassa miten kynsilakan saa pysymään paremmin, miten värin saa esiin paremmin, mikä lakkaustekniikka antaa siisteimmän jäljen sekä pari kätevää vinkkiä kynsilakan poistamiseen.

Osa Garcian nikseistä voi olla jo valmiiksi tuttuja, minkä nainen itsekin videollaan myöntää. Pari niistä on kuitenkin erikoisempia, joista et välttämättä ole kuullut ja nostimme ne erikseen esiin videon vinkeistä.

Jos sinulla sattuu käymään niin, että haluaisit lakata kyntesi, mutta värillistä kynsilakkaa ei ole saatavilla, ota huulipunasi apuun. Garcia neuvoo ensin laittamaan siveltimellä huulipunaa kynsillesi ja sitten sen päälle laitetaan vain kirkasta aluslakkaa.

Toinen erikoisempi vinkki auttaa, jos kyntesi on lohjennut, mutta lohjennut kohta ei ole irronnut kynnestä. Tätä varten tarvitset pienen palan teepussin pussia ja liimaa.

Garcian ohjeistaa ensin liimaamaan lohjenneen kynnen yhteen ja sitten teepussin palanen laitetaan liimakohdan päälle ja palasen päälle laitetaan liimaa. Sitten lopuksi kynttä voi muotoilla haluamallaan tavalla ja kynsi näyttää siltä kuin se olisi lohkeamaton.

Voit katsoa nämä niksit ja loput Garcian niksit jutun yllä olevalta videolta. Niksit alkavat noin minuutin kohdalla.

Olemme aiemmin kertoneet Garcian DIY-vinkkejä hampaiden valkaisuun kotioloissa ja voit tutustua niihin tarkemmin täällä.