Oman veren avulla rintoihin voi saada uutta ilmettä, mutta rintojen vampyyrihoito ei kuitenkaan kasvata kuppikokoa kuin implantit.

Pari vuotta sitten kohistiin kasvojen vampyyrihoidoista, eli PRP plasmahoidoista, kun Kim Kardashian julkaisi Instagramissaan itsestään kuvan kasvot veressä. Vampyyrihoidon kehittänyt lääkäri Charles Runels on alkanut käyttää hoitomuotoa kasvojen lisäksi nyt myös rintoihin.

Vampyyrihoidossa lääkäri ottaa hoidon saavan kädestä verta, josta sentrifugin avulla erotellaan PRP (platelet-rich plasma) plasmaa, mikä sitten injektoidaan takaisin hoitoa saavan haluamaan paikkaan.

Runelsin mukaan hän on onnistunut vampyyrihoidon avulla kohottomaan potilaidensa rintoja, parantamaan rintavaon muotoa ja ilmettä, korjaamaan sisäänpäin kääntyneitä nännejä, poistamaan venytysjuovia ja lisäämään rintojen ja nännien herkkyyttä.

Good Housekeepingin mukaan hoidot maksavat Yhdysvalloissa 1 800 dollaria. PRP plasmahoito vie kokonaisuudessaan noin 15 minuuttia.

Hoito ei kuitenkaan ole implanttien korvike eikä hoidolla saa tuplattua omaa kuppikokoa yhdessä yössä, mutta hoito muotoilee ja pyöristää rintavarustusta. Runels väittää hoitonsa saavan sinut näyttämään siltä kuin ylläsi olisi push up -rintaliivit, vaikka olisit kokonaan ilman rintaliivejä.

Rintojen vampyyrihoito myös tekee nänneistä punakammat ja terhakammat sekä herkemmät. Hoidon on osoitettu olevan myös tehokas parantamaan rintaimplanttien vahinkoja.

Good Housekeepingin mukaan hoidon aiheuttamat muutokset ovat huomattavissa jo muutaman päivän kuluessa, mutta täydet tulokset näkyvät noin kahdessa kuukaudessa. Vampyyrihoidon vaikutukset kestävät vuoden tai kauemmin – joillakin naisilla tulokset ovat jopa pysyvät.

Katso täältä ennen ja jälkeen kuvat rinnoille tehdystä vampyyrihoidosta.

Lähde: Good Housekeeping