Tutkimus: Tämä on ihmisten mielestä seksikumppaneiden ihannemäärä

Kolmannes haluaisi myös tietää, mikä on uuden kumppanin seksikumppaneiden lukumäärä.

Ajat ovat selvästi muuttuneet siinä, mikä mielletään hyväksi seksikumppaneiden lukumääräksi. Tuore nettikysely on nyt paljastanut, että suuren osan mielestä ihannemäärä uuden kumppanin aiemmille seksikumppaneille on kymmenen.

Pettämiseen erikoistuneen nettideittisivusto Illicit Encountersin teettämän kyselyn mukaan 8-12 oli suosituin vastaus seksikumppaneiden määrälle, minkä valitsi 38 prosenttia naisista ja 37 prosenttia miehistä. Tästä ryhmästä niin miesten kuin naisten mielestä paras määrä oli tasan 10.

Kyselyn mukaan jos kumppaneita on yli 10, mielletään henkilö kevytkenkäiseksi. Jos seksikumppaneita on alle 10, mielletään henkilö taas seksuaalisesti kokemattomaksi.

Deittisivuston edustajan, Christian Grantin mukaan deittailu muuttuu nopeasti.

”Minusta ihmisistä on tulossa suvaitsevaisempia ja seksuaalisesti kokeilevampia”, Grant sanoi.

”Jos tämä kysely olisi tehty kymmenen vuotta sitten, miehet olisivat olettaneet mahdollisen kumppanin olleen sängyssä huomattavasti pienemmän lukumäärän kanssa”, edustaja lisäsi.

Tuoreen kyselyn mukaan miehet ovat erityisesti kuitenkin varuillaan niiden naisten suhteen, kenellä kumppaneita on yli 10. Tämän lisäksi mikä tahansa lukumäärä 20 yläpuolella miellettiin kiinnostuksen lakkauttavaksi tekijäksi – näin ajatteli 3 prosenttia naisista ja 4 prosenttia miehistä.

Osallistujilta kysyttiin myös, haluaisivatko he tietää, kuinka monta seksikumppania uudella kumppanilla oli ollut ennen; naisista 35 prosenttia ja miehistä 30 prosenttia vastasi haluavansa.

Nettikyselyyn osallistui yli 1 000 ihmistä.

Lähde: Independent


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.