Tämä lause takaa seksuaalisen tyytyväisyyden seksikkäitä alusasuja tai esileikkiä paremmin.

Jokainen pari pyrkii nauttimaan seksielämästään niin hyvin kuin mahdollista. Tutkimus on paljastanut tavan, jolla voit koettaa taata tyytyväisyyden entistä paremmin.

Chapmanin yliopiston tutkimuksen mukaan sanomalla ’Rakastan sinua’ seksin aikana on varmin tapa taata tyytyväisyys. Näin 75 prosenttia tyytyväisistä miehistä ja 74 prosenttia tyytyväisistä naisita myönsi tehneensä.

Myös muut asiat tehostavat seksielämän tyydyttävyyttä. Tutkimuksen mukaan uusien asioiden kokeileminen ja vaihtelu, oikean fiiliksen saaminen ajan kanssa ja esileikkiin panostaminen olivat asioita, jotka toimivat pareille tyytyväisyyttä tehostaen.

Tutkimuksen mukaan kuitenkin vain puolet tutkimukseen osallistuneista pareista mielsivät itsensä seksuaalisesti tyytyväisiksi ja kokivat puutetta toisenlaisista seksuaalisista tavoista, kuten suihkussa käymisestä yhdessä tai seksilelujen käytöstä.

”Lähes puolet tyytyväisistä ja epätyytyväisistä pareista lukevat seksuaalisia opaskirjoja ja artikkeleita, mutta seksuaalisesti tyytyväiset parit erotti joukosta se, että he todella kokeilivat joitakin ideoista”, tutkimusta johtanut David Frederick sanoi.

Tutkimuksesta voi vetää johtopäätöksen, että tavallaan seksi on kuin avioliitto; se vaatii sitoutumista, yrittämistä ja intohimoa ollakseen onnistunut.

Tutkimukseen osallistui 39 000 naimisissa olevaa tai yhdessä kumppaninsa kanssa asuvaa miestä ja naista, jotka olivat olleet kumppaninsa kanssa yli kolme vuotta.

Lähde: Good Housekeeping

Kommentit

Kommenttia