Tutkimus selvitti: Tämän verran elämästäsi vietät krapulan kourissa

Tutkimuksella on selvitty, kuinka kauan aikaa elämästä kuluu krapulan potemiseen.

Hauskan yöelämässä vietetyn illan jälkeen moni herää seuraavana aamuna kauhena kankkusen kera. Kyselytutkimus onkin selvittänyt, kuinka paljon krapulan poteminen vie aikaa elämästä: yhteensä kaksi vuotta.

Metron mukaan lukema on saatu Healthspan Ruby Effervescent Vitamin C:n toteuttaman kyselyn avulla. Kyselyyn vastasi 2 000 ihmistä ja heitä pyydettiin kertomaan juomistottumuksistaan.

Kyselyn tuloksista ilmeni, että yli 18-vuotiaat aikuiset heräävät keskimäärin kerran kuukaudessa kauhean krapulan kera, mikä Metron mukaan tarkoittaa, että koko eliniän aikana krapulassa vietettyjä päiviä on 724 päivää – kaksi vuotta. Joidenkin kohdalla lukema voi kuitenkin olla suurempi; yksi 20:sta kyselyyn vastanneesta kertoi potevansa krapulaa yli kuusi kertaa kuukaudessa.

Kyselyllä selvitettiin myös krapulassa vietettyjen päivien lisäksi sitä, mitä ruokia kyselytutkimukseen osallistuneet himoitsevat, kun tuntevat olonsa ’väsyneeksi ja tunteelliseksi’. Metron mukaan kolme kymmenestä suosi krapulassa suolaista syötävää, pekonivoileivän, perinteisen englantilaisen aamiaisen ja pitsan ollessa kärkijoukoissa.

Kyselyn mukaan olon helpottamisessa eniten suositaan vettä, lepäilyä, suihkua, raitista ilmaa ja särkylääkkeitä.

”Mä en juo enää IKINÄ” on toteamus, joka monen suusta tulee ulos krapula-aamuna, mutta aikomus unohtuu usein pian. Tämä kysely tukee tätä, kuten myös aiemmin julkaistu tutkimus, jonka mukaan krapula ei juuri vaikuta ihmisten tulevaan juomiskäyttäytymiseen – voit lukea aiheesta lisää täällä.

Mitä mieltä sinä olet kyselyn tuloksista? Kommentoi alla!

Lähde: Metro


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.