Koolla on sittenkin väliä seksin harrastamisen suhteen – vartalon koolla.

Kaliforniassa sijaitsevan Chapmanin yliopiston tutkimuksen mukaan pituus ja painoindeksi vaikuttavat siihen, kuinka monta seksikumppania sinulla on. Tutkijoille selvisi, että naisilla ja miehillä, jotka olivat todella lyhyitä, oli vähiten seksikumppaneita.

Esimerkiksi lyhyet miehet päätyivät petitouhuihin keskimäärin viiden naisen kanssa, kun taas pidemmillä miehillä keskiarvo oli seitsemän seksikumppania.

”Naiset saattavat suosia suhteellisin pitkiä miehiä, koska pituus on merkki sosiaalisesta statuksesta, valta-asemasta, resurssien saatavuudesta ja periytyvästä kunnosta, mikä voi johtaa siihen, että heillä on enemmän mahdollisuuksia seksiin ja useampia seksikumppaneita”, psykologian apulaisprofessori David Frederick Chapmanin yliopistosta kommentoi.

Painoindeksin suhteen tutkimuksesta paljastui, että alipainoisilla naisilla ja miehillä oli vähemmän seksikumppaneita.

”Todella hoikat naiset voivat olla huomattavan tyytymättömiä painoonsa ja voivat sairastaa anoreksiaa ja näin eivät ole halukkaita paljastamaan vartaloaan”, Frederick selitti, miksi paino voi vaikuttaa näin naisen seksielämään.

”Vaihtoehtoisesti viehättävyydellä voi olla roolinsa. Todella hoikat naiset voivat olla todella viehättäviä, mutta viehättävät naiset voivat olla myös todella valikoivia ja näin heillä voi olla vähemmän seksikumppaneita”, tutkija lisäsi.

Tutkimuksesta ilmeni, että keskiverto painon omaavat miehet ja ylipainoiset miehet olivat kaikista seksuaalisimmin aktiivinen ryhmä. Tutkimukseen osallistui noin 60 000 henkilöä, joista 52 prosenttia oli miehiä ja 48 prosenttia naisia.

Tutkimuksen mukaan keskimääräinen seksikumppaneiden määrä 30-44-vuotiaille miehille ja naisille oli kahdeksan.

Lähde: Metro