Tutkimus: Naisten tyytyväisyys parisuhteessa kytköksissä orgasmeihin

Tšekkiläisten parien avulla tehty tutkimus selvitti vilkkaamman seksielämän olevan tärkeää parin välistä onnellista sidettä varten.

Orgasmit voivat vaikuttaa siihen, kuinka tyytyväinen olet parisuhteeseesi. Tämä käy ilmi tutkimuksesta, joka julkaistiin The Journal of Sexual Medicinessä.

Tutkimusta varten 85 tšekkiläisen pariskunnan kumpikin osapuoli täytti erillisen kyselyn, jonka avulla analysoitiin parin onnellisuutta ja tyytyväisyyttä heidän seksielämäänsä. Women’s Healthin mukaan tutkimukseen osallistuneet olivat 20-40-vuotiaita, avoliitossa asuvia pareja, jotka olivat olleet yhdessä keskimäärin 5,4 vuotta.

Tutkimuksen mukaan vilkkaampi seksielämä ja suurempi määrä orgasmeja oli erittäin tärkeää, jotta parin välillä olisi onnellinen, tyydyttävä side. Women’s Healthin mukaan naisten tyytyväisyys parisuhteeseensa oli kytköksissä säännöllisempiin emätinorgasmeihin sekä harvempaan itsetyydytykseen.

Sen lisäksi kummankin osapuolen seksuaalista yhteensopivuutta ennusti yhdynnän suurempi tiheys ja lisääntyneet emätinorgasmit. Miestenkin seksuaalinen tyytyväisyys oli korkeampaa, kun heidän kumppaninsa saavuttivat hekuman huipun useammin.

Women’s Healthin mukaan tuloksista ilmenneet kytkökset voivat toimia kuitenkin kumpaankin suuntaan. Eli suurempi orgasmien määrä voi tehdä onnellisemmaksi parisuhteessa tai onnellinen parisuhde voi johtaa useampiin orgasmeihin.

Samalla tavoin miehet voivat olla enemmän seksuaalisesti tyytyväisiä, kun heidän kumppaninsa laukeaa tai he voivat todennäköisemmin keskittyä kumppaninsa mielihyvään, kun ovat itse jo seksuaalisesti tyytyväisiä.

Vaikka tutkimuksesta ei voi vetää syy-seuraus-päätelmiä, on yksi asia Women’s Healthin mukaan täysin selvä: seksuaalinen tyytyväisyys ja tyytyväisyys parisuhteessa kulkevat usein käsi kädessä.

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.