Nämä asiat eivät ole yksin nukkuville tuttuja.

Toisen ihmisen vieressä nukkuminen on usein todella mukavaa ja sen mukavuus vain kasvaa, mitä enemmän merkitystä unikaverilla on. Siinä on kuitenkin myös omat ongelmansa, joita yksin nukkuvat eivät ymmärrä.

Cosmopolitan listasi yhdeksän ongelmaa, jotka vain sänkynsä toisen ihmisen kanssa jakavat ymmärtävät.

1. Erilaiset lämpötilamieltymykset

Hän nukkuu ilman rihman kiertämää, sinulla on ylläsi pyjama, peitto ja viltti ja olet silti jäässä. Sitten hän koskee sinuun ja yllättäen läkähdyt. Tiede voisi keksiä tähän ongelmaan jonkinlaisen ratkaisun.

2. Toinen liikkuu liikaa

Tämä ärsyttää etenkin silloin, jos itse ei saa unta ja esimerkiksi stressaa seuraavan päivän isosta työjutusta/koulujutusta. Toinen hyörii ja pyörii sängyssä unissaan ja uneton vieressä miettii, olisko liian tylyä siirtyä sohvalle nukkumaan.

3. Kuorsaus

Kello on kolme aamuyöllä ja unikaveri vieressä kuorsaa kovaäänisesti kuin jokin manalan hirviö. Korvatulpat voivat tulla tarpseeseen, mutta jos niiden kanssa ei osaa nukkua, on tilanne entistä epämiellyttävämpi.

4. Peittovarkaat

Toiset rakastavat peittoja enemmän kuin vieressään nukkuvan ihmisen onnea ja omivat peiton täysin itselleen.

5. Vessassa juoksija

Jos sänkystä ei pääse pois muuten kuin ylitsesi kömpimällä, on öisin useita kertoja vessassa käyvä unikaveri epämukavaa seuraa.

6. Tuuletin päällä

Osa tykkää nukkua täydessä hiljaisuudessa ja ongelmia syntyy, jos toinen haluaakin, että huoneessa on tuuletin päällä.

7. Ruuhkaa sängyssä

Parisängyssä on jo kaksi ihmistä, mutta sitten kun siihen lisää lemmikit ja joskus myöhemmin vielä mahdolliset viereen kömpivät lapset, alkaa sänky käydä todella ahtaaksi.

8. Jättisängystä huolimatta tilaa ei ole tarpeeksi

Kumpikin haluaa tilaa ja levittäytyä pitkin sänkyä nukkumaan, mutta toisaalta ei halua koskea unikaveriin, koska tulisi liian kuuma ja olisi vaikea nukkua. Jättisänkykään ei siis aina riitä.

9. Pierut

Niin. Paljon. Pieruja.

Lähde: Cosmopolitan