ksi tykkää blondeista, toinen bruneteista, kolmas urheilullisista; jokaisella on omat mieltymyksensä ja määritelmänsä ihannekumppanilleen.

Kahdella kolmesta naisesta on kuitenkin yksi yhdistävä tekijä mieltymyksissään: tatuoidut miehet. Deittisovellus Typen teettämä tutkimus paljasti, että naisista 64 prosenttia haluaisi deittailla miestä, jolla on tatuointeja, mutta miehistä vain 39 prosenttia kertoi haluavansa tapailla tatuoitua naista.

Tutkimuksesta uutisoineen Metron mukaan tatuoinnit ovat myös samasta sukupuolesta kiinnostuneiden mieleen. Tutkimukseen osallistuneet homoseksuaalit kertoivat, että optimaalisinta on, jos henkilöllä on jonkin verran tatuointeja.

Sovelluksen taustalla olevan yhtiön omistaja Steve Bryson pitää itsekin tatutoiduista naisista ja kertoi tatuointien tekevän heistä ainutlaatuisia, sillä mitkään tatuoinnit eivät ole täysin samanlaisia.

”Olemme yllättyneitä, miten vahvoja trendit ovat, kun on kyse tatuoinneista. Niin monet käyttäjistämme etsivät ihmistä, jolla on taidetta ihollaan – se selvästi viehättää sekä naisia että miehiä”, kommentoi sen sijaan Typen toimitusjohtaja Benno Spencer.

Lähde: Metro