Iltojen pimetessä myös hiusväri muuttuu tummempaan suuntaan.

Vielä keväällä ja kesällä hiusväritrendit olivat värikkäitä ja hieman hempeitäkin – oli pikselöity tyyli, ruusukulta-trendi, sabluunavärjäys ja vesimelonihiukset.

Nyt kun illat pimenevät ja viilenevät, myös hiusväreissä suunta on siihen sopien kohti tummempia sävyjä. Esimerkiksi Popsugar ja BuzzFeed ovatkin nostaneet esiin syksyn kuumimman hiusväritrendin: smoky gray ombré eli savuisen harmaa ombré.

Popsugarin mukaan naiset ovat jo Instagramissa esitelleet tätä tuoretta trendiä, jossa on hienovarainen tai selvä liukuvärjäys harmaita sävyjä käyttäen. Trendi on monipuolinen ja sitä voi tulkita monin tavoin – tummasta sävystä vaaleampaan tain päinvastoin on vain pari esimerkkiä.

BuzzFeed taas huomauttaa, että kaunis hiusväritrendi on täydellinen luonnostaan tummat hiukset omaaville, jotka haluavat kokeilla värityylien kanssa jotain uutta.

Katso alta lisää inspiraatiota smoky gray ombré -tyylistä ja nappaa vaikka jokin kuva talteen näytettäväksi omalle kampaajalle, jos kaipaat muutosta omaan hiustyyliisi.

Jos ombré-tyyli ei kuitenkaan ole sinun juttusi, mutta haluaisit kokeilla harmaata hiuksissa, voit lukea täältä viime vuoden maaliskuussa julkaistun artikkelin harmaista hiuksista, jotka olivat silloin trendi-ilmiö.

Lähde: Popsugar, BuzzFeed