Pikseli-värjäystekniikalla hiukset saavat graafista ilmettä.

Kevään tultua luonto herää uuteen eloon ja se voi saada kaipaamaan myös uutta eloa omaan tyyliin. Jos oma hiustyylisi onkin alkanut tuntua tylsältä tai haluat vain päivittää ilmettäsi, on tässä sinulle yksi idea: pikseli-hiukset tai pikselöidyt hiukset.

Tyylissä on tarkoitus luoda hiuksiin graafista ilmettä, joka muistuttaa tietotekniikan maailmasta tuttuja pikseleitä. Pikseli-hiukset ovat espanjalaisen X-Pressionin luomus, joka syntyi puhtaasti vahingossa.

”Olimme Minneapolisissa valmistautumassa isoon näytökseen 4 500 ihmiselle ja yhden mallin kohdalla sain hänen hiuksiinsa efektin, jota en odottanut. Sen jälkeen aloimme tutkia ja pohtia, kunnes päädyimme pikseli-hiusten nykymuotoon”, X-Presionin edustaja Jorge Cancer kertoi Bored Pandalle vuosi sitten, kun pikseli-hiusten trendi nousi esiin ensimmäistä kertaa.

Cancerin mukaan tyyliä on helppo hoitaa, sillä hiusten kasvaessa pikselit vain siirtyvät hiuksissa alemmas, mutta näyttävät silti hyvältä. Tyyli sopii niin pitkiin kuin lyhyisiin hiuksiin ja väreillä voi leikitellä oman halunsa mukaisesti tai luoda pikseliöityjä kuvioita hiuksiin.

Katso alta esimerkkejä tästä hiustyylistä:

Löydät lisää kuvia tästä tyylistä esimerkiksi Instagramista hashtageilla #xpresionpixel tai #pixelatedhair tai X-Presionin Instagram-sivulta.

Lähde: Bored Panda