Tämän maan naiset teeskentelevät orgasmin todennäköisimmin

Tästä Euroopan maasta löytyvät naiset, joilla on eniten vaikeuksia laueta.

Kansainvälistä orgasmipäivää vietettiin 18. joulukuuta ja sen kunniaksi ranskalaiset selvittivät kyselyllä muun muassa sen, minkä maan naiset teeskentelevät todennäköisemmin orgasmin ja mitä tapoja naiset suosivat lauetakseen.

The Localin mukaan ranskalaisnaisilla on eniten vaikeuksia saada orgasmi seksin aikana, sillä 49 prosenttia ranskalaisnaisista kertoi sen olevan haastavaa lähes säännöllisesti, kun taas samaa sanoi 46 prosenttia kanadalais- ja italialaisnaisista. Vähiten vaikeuksia oli hollantilaisnaisilla (28 %).

Ranskalaiset naiset saivat kärkipaikan myös eniten orgasmeja teeskentelevien kohdalla. 31 prosenttia ranskalaisnaisista kertoi säännöllisesti teeskentelevänsä orgasmin nykyisen kumppaninsa kanssa, yhdysvaltalaiset naiset olivat toisena 29 prosentilla ja italialaiset ja brittinaiset kolmantena 25 prosentilla.

Kyselyllä selvitettiin myös, kuinka helposti naiset laukeavat eri tavoin. Itsetyydytys oli kyselyn mukaan toimivin tapa (80%) vain yhden prosentin erolla yhdyntään yhdessä klitoriksen stimuloinnin kanssa; vähiten kannatusta taas sai anaaliseksi (36%).

Kyselyyn osallistui 8 000 naista Alankomaista, Espanjasta, Iso-Britanniasta, Italiasta, Kanadasta, Ranskasta, Saksasta ja Yhdysvalloista. Kysely toteutettiin marraskuun alussa.

Voit lukea lisää sen tuloksista ja katsoa pari havainnollistavaa kaaviota täältä.

Lähde: The Local


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.