Tämä yksi asia voi pilata seksielämäsi ja alentaa halujasi huomattavasti

Seksielämänkään suhteen, ei kaikki ole aina tasaista.

Siihen vaikuttaa mm. elämäntilanne, fyysisen asiat ja oma tunnetila. Useimmilla on varmasti kausia, jolloin omat halut eivät ole huipussaan, eikä seksielämä ole kovin aktiivista. Mutta jos koet, että on seksielämäsi lähes tuhoutunut ja halut ovat koko ajan nollassa, voi syy olla eräässä olennaisessa asiassa, jolla on suuri vaikutus koko seksielämääsi.

North American Menopause Society (NAMS) teetti hiljattain tutkimuksen, jossa seksuaalinen haluttomuus ja heikentynyt seksielämä yhdistyi voimakkaasti unenpuutteeseen. Tutkimuksessa naisilla, jotka nukkuivat huonolaatuista unta, oli kaksi kertaa todennäköisemmin heikentynyt libido. Unenpuutteen ja olemattoman seksielämän yhteyttä selitetään mm. sillä, että unenpuute voi vähentää hormoneja, jotka ovat yhteydessä seksuaaliseen haluun.

Ei liene yllätys, että vastaavasti tutkimuksessa todettiin, että hyvin yönsä nukkuvat naiset viettivät myös aktiivisempaa seksielämää. Seksielämää voi näen ollen koittaa parantaa nukkumalla hyvin. Hyöty on myös kaksisuuntainen: parempi seksielämä voi taas auttaa sinua nukkumaan paremmin.

Jaa tämä juttu ystävillesi!

Lue myös: Seksi tuntuu erilaiselta eri vaiheessa kuukautiskiertoa – huomio kehosi muutokset ja kiihotut helpommin

Lähde: Best Life


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.