Tämä vanha ensitreffien tapa on edelleen voimissaan

Monelle tämä asia on olennainen osa ensitreffejä.

Tuhannelle aikuiselle tehdyn kyselyn mukaan vanha treffitapa on edelleen voimissaan, kertoo Women’s Health. NerdWalletin teettämän kyselyn mukaan 77 prosenttia parisuhteessa olevista uskoo, että miesten pitäisi edelleen maksaa ensimmäisten treffien lasku.

Women’s Healthin mukaan on hieman kummallista, että miesten edelleen odotetaan maksavan lasku, koska naiset saattavat usein tienata miehiä enemmän.

”Symbolisella tasolla naiset voivat edelleen haluta tuntevan, että mies huolehtii ja miehet haluavat näyttää, että voivat tarjota”, deittailuvalmentaja ja MatchmakerCafe.com:n perustaja Nancy Slotnick kertoi Women’s Healthille.

Slotnickin mukaan osa miehistä myös voi kokea ensitreffien laskun maksamisen tapana lähettää tietynlainen viesti, kuten, että mies on taloudellisesti vakaa tai hänelle ne ovat todella treffit eikä vain esimerkiksi oluset kaverin kanssa.

Tästä huolimatta olisi kohteliasta, että naiset edes tarjoutuisivat maksamaan.

”Et halua, että mies ajattelee sinun käyttävän hyväkseen häntä”, Slotnick sanoo.

Women’s Health muistuttaa myös, että kaikki kyselyyn vastanneet miehet ja naiset eivät ajatelleet maksamisen ensitreffeillä olevan miehen vastuulla, joten jos olet treffeillä miehen kanssa, joka ei ajattele maksamisen olevan hänen velvollisuuteensa, voi tilanteesta tulla kiusallinen.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.