Hiusammattilainen kehitteli ruskeahiuksisille helpon väritrendin.

Monet värikkäimmistä hiusvärtitrendeistä toimivat parhaiten vaaleissa hiuksissa, kuten esimerkiksi auringonlaskusta inspiraationsa saava tyyli, josta kerroimme vasta. Toisin on kuitenkin tämän tuoreen väritrendin kohdalla, sillä se on tarkoitettu bruneteille.

Cherry bombreksi kutsuttu tyyli on julkkisten kanssa työnskentelevän hiusammattilaisen, Beth Minardin kehittelemä ja Good Housekeepingin mukaan se voi olla monen naisen suosikki tyyli talven ajalle. Cherry bombressa ruskeiden hiusten sekaan laitetaan punaista sävyä antamaan energiaa ja ulottuvuutta hiuksiin.

Vaikka cherry bombre ei ole ensimmäinen bruneteille tarkoitettu värjäystyyli, on se yksi helpommista ja imartelevimmista tyyleistä. Jos et ole aiemmin hirveästi leikitellyt hiusväreillä, mutta haluaisit kokeilla, on cherry bombre myös silloin hyvä valinta.

”Tämä sävy toimii hyvin oliivin tai hyvin vaalean ihon omaaville, mutta punaisen sävyt voidaan valita niin, että cherry bombre sopii ihonsävyyn kuin ihonsävyyn”, Minardi sanoi Good Housekeepingille.

”Tyyli sopii parhaiten luonnostaan ruskeat hiukset omaaville, joilla on pitkät kerrostukset tai ei ollenkaan kerrostuksia, sillä cherry bombre vaatii vain hieman värjäystä”, Minardi lisäsi.

Jos haluat ottaa punaista ruskeiden hiustesi sekaan, Minardi suosittelee pyytämään kampaajaa valitsemaan rikkaita, viileitä punaisen sävyjä, joita laitetaan hiusten sekaan. Tyyliä on helppo ylläpitää, joten et joudu vierailemaan kampaajasi pakeillan muutaman viikon välein varmistaaksesi, että värityyli pysyy kunnossa.

Katso alta muutama kuva esimerkiksi tästä tyylistä:

Lähde: Good Housekeeping