Tällaiset ensimmäiset treffit johtavat todennäköisemmin kestävään parisuhteeseen

Aviopareille toteutetun kyselyn perusteella vähemmän on enemmän ensitreffien kohdalla.

Ensimmäiset treffit ovat aina jännittävät, ja jos etsit kestävää parisuhdetta ja tulevaa aviopuolisoa, voi ensitreffeihin kohdistua paljon paineita. Kyselyn mukaan ensimmäisillä treffeillä ei kuitenkaan tarvitse tehdä mitään liian suurellista ruusuisen tulevaisuuden petaamiseksi.

Deittisivusto Plenty of Fish selvitti kyselyllä, minkälaisia ensitreffejä deittisivuston entisillä käyttäjillä, jotka ovat nykyisin naimisissa, oli ollut. Parien keskuudessa yksinkertaiset treffit olivat suosituimpia.

Glamourin mukaan 65 prosenttia kyselyyn osallistuneista oli nykyisen aviopuolisonsa kanssa mennyt ensitreffeillä syömään. Toiseksi suosituimmat ensitreffit olivat taas kävely, jota seurasi kahvilla tai lasillisella käyminen, mitkä kaikki ovat yksinkertaisia aktiviteetteja, joissa keskustelu on pääosassa.

Psykoterapeutti Katherine Schaflerin mukaan se tekeekin näistä treffeistä niin toimivia.

”Vähemmän on enemmän, kun on kyse ensitreffeistä. Mitä vähemmän monimutkaista kanssakäyminen on, sitä todennäköisemmin siitä seuraa potentiaalinen kumppanuus, koska mikään ei häiritse, joten voit keskittyä toiseen henkilöön enemmän sekä siihen, minkälaiseksi tunnet olosi hänen seurassaan ja onko viehätystä toista kohtaan syntymässä”, Schafler sanoi Glamourille.

Treffeille on mahdollista keksi monia, suloisiakin aktiviteetteja, mutta ne voi olla parempi säästää toisiin, kolmansiin tai neljänsiin treffeihin – kun olet jo ehtinyt hieman paremmin tutustua treffiseuralaiseesi.

”Kun valitset suuria aktiviteetteja ensitreffeille, on mahdollista, että keskityt vähemmän siihen, pidätkö aktiviteetista kuin henkilöön, jonka seurassa olet”, Schafler kertoi.

Lähde: Glamour


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.