Koostevideolla useat näyttelijät väläyttävät imitaatiotaitojaan niin toisten näyttelijöiden kuin esimerkiksi elokuvista tuttujen hahmojen suhteen.

Monet näyttelijät ovat erittäin taitavia imitoimaan kollegoitaan. The Graham Norton Show -ohjelmassa tästä on saatu hyviä esimerkkejä, kun talk show’ta vetävä Graham Norton on laittanut vieraitaan imitoimaan kollegoitaan ja näistä imitaatioista on nyt julkaistu hauska koostevideo.

Videolla esimerkiksi Liam Neeson ja Tom Hanks paljastavat, kuinka hyvin osaavat matkia Clint Eastwoodia sekä Bradley Cooper ja Tom Hiddleston antavat tyylinäytteensä Christopher Walkenin tavasta puhua. Videolla nähdään myös Neeson matkimassa Sean Connerya ja Hiddleston Owen Wilsonia, kun taas George Clooney näyttää esimerkin häntä Batman & Robin -elokuvassa ohjanneesta Joel Schumacherista.

Myös erilaiset hahmot saavat osansa suosikkinäyttelijöiden imitaatiotaidoista. Esimerkiksi Tom Cruise aivastelee videolla Aku Ankan tyyliin ja Seth MacFarlane antaa esimerkkejä työstään Family Guy -animaatiosarjan hahmojen äänenä.

Benedict Cumberbatch sen sijaan imitoi koostevideolla Star Wars -elokuvista tuttua Jar Jar Binksiä. Myöhemmin videolla Cumberbatch antaa ääninäytteen Hobitti-elokuvissa nähdystä Smaug-lohikäärmeestä, jonka äänenä mies itse toimi, ja vieressä istuvan Miranda Hartin reaktio on näkemisen arvoinen.

Nortonin talk show’sta on aiemminkin julkaistu vastaava imitaatiokooste, josta julkaisimme artikkelin myös Nainen.comissa. Voit lukea siitä lisää täällä.

Katso hauska imitaatiokooste artikkelin yltä ja kerro sen jälkeen kommenteissa, mikä imitaatioista on suosikkisi!