Toisista julkkiksista aksentteihin, näillä näyttelijöillä toisten imitoiminen menee nappiin.

Brittiläisessä The Graham Norton Show’ssa on sen 24. tuotantokauden aikana ehtinyt vierailla monia tunnettuja julkisuuden henkilöitä. Juontaja Graham Norton on pyytänyt monia vieraitaan tekemään imitaatioita muista julkisuuden henkilöistä ja näistä mainioista suorituksista on julkaistu hauska kooste YouTubessa.

Osa vieraista puhuu koostevideolla erilaisilla aksenteilla, kun taas osa imitoi näyttelijöitä tai roolihahmoja. Esimerkiksi Benedict Cumberbatch tekee videolla mainion imitaation Star Wars -elokuvien Chewbaccasta ja Ryan Reynolds matkii niin sanottua Trailer Guyta eli Don LaFontainea, joka toimi kuuluttajaäänenä tuhansille elokuvien trailereille.

Aksenttien pariin videolla pääsevät muun muassa Jamie Foxx, Chris Pratt ja Justin Bieber. Family Guy -animaatiosarjan luoja Seth MacFarlane laulaa Cyndi Lauperin hittejä animaatiosarjasta tuttujen Peter ja Stewie Griffinin äänellä.

Osansa saa myös Arnold Schwarzenegger, jota videolla matkii useampi julkisuudesta tuttu kasvo sekä Robert DeNiro, jonka roolisuoritusta Heat – ajojahti -elokuvassa imitoi Tom Hiddleston, mikä vakuuttaa myös konkarinäyttelijän itsensä.

Voit katsoa viihdyttävän imitaatiopläjäyksen jutun yltä ja kerro sen jälkeen kommenteissa, kuka oli suosikkisi!