Suloinen video: Pari juhlisti 60-vuotishääpäiväänsä soittaen pianolla Up – kohti korkeuksia -animaatiosta tutun kappaleen

80-vuotiaat isovanhemmat soittivat Carlin ja Ellien teemamusiikkia pianoduettona.

Up – kohti korkeuksia -animaation alussa käydään läpi päähenkilö Carlin ja tämän vaimon Ellien tarinaa. Parilla on teemamusiikki, jota suloinen iäkäs pariskunta on nyt versioinut pianoduettona.

Pianisti Jason Lyle Black toteutti yhdessä isovanhempiensa kanssa videon kunnianosoituksena animaatiolle sekä 80-vuotiaiden isovanhempien hääpäivälle; suloinen pariskunta on ollut naimisissa 60 vuotta.

Black teki sovituksen Carlin ja Ellien teemamusiikista isovanhemmilleen ja video heistä soittamassa sitä kuvattiin Celadora Studiosin tiloissa. Videoon otettiin musiikin lisäksi muitakin viittauksia suosituun animaatioon.

”Isovanhempani olivat innoissaan osallistumisesta videoon”, Black kirjoitti videon kuvaukseen YouTubessa.

”Oli hauskaa toteuttaa videota heidän kanssaan. Olen rakastanut heidän pianoduettojaan siitä lähtien, kun olin pieni lapsi, joten tämä on perhekalleus meille kaikille”, hän lisäsi ja kertoi isovanhempiensa soittaneen pianolla duettoja siitä alkaen, kun menivät naimisiin.

Katso suloinen hääpäivävideo jutun yltä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.