Tarjolla olisi kolmen kuukauden seikkailu Euroopassa ja ehtona vain ikuistaa reissu sosiaaliseen mediaan.

Jos nautit matkailusta ja et vierasta sosiaalista mediaa, on bussiyhtiö Busaboutilla tarjolla mahdollisesti unelmien kesätyöpaikka. Bussiyhtiö tarjoaa neljälle onnekkaalle mahdollisuuden matkustaa ympäri Euroopan ilman, että joutuvat maksamaan senttiäkään majoituksesta, lennoista tai kuluista ja saavat jopa jonkin verran käyttörahaa Busaboutilta, kertoo Cosmopolitan.

Busabout hakee nelikkoa Ultimate Travel Squad -ryhmäänsä, jossa jokaiselle on oma rooli tarjolla. Yhden tehtävä on pitää blogia reissusta, toinen julkaisee materiaalia YouTubeen, kolmas tekee Instagram-julkaisuja ja neljäs vastaa Snapchatista ja Instagramin stories-ominaisuudesta.

Henkilöt voivat hakea vain yhteen mainitusta neljästä tehtävästä, mutta myös neljän hengen kaveriporukat voivat hakea yhdessä, kunhan heistä jokainen valitsee yhden mainituista tehtävistä/some-alustoista. Hakijoiden täytyy olla yli 18-vuotiaita ja huolehtia siitä, että heillä on voimassaoleva passi (tai viisumi), jotta voivat matkustaa Euroopassa vähintään 90 päivää.

Matkan aikana on tarkoitus käydä niin isoissa Euroopan kaupungeissa, kuten Pariisi, Berliini, Rooma ja Mardid, kuin pienemmissä kohteissa, kuten Bledjärvellä ja San Sebastianissa. Reissun tehdään Busaboutin Hop-on Hop-off -tavalla, mutta aivan viimeinen viikko vietetään Kroatian rannikolla purjehtien.

Hakijoiden täytyy pystyä matkustamaan Euroopassa toukokuun lopulta syyskuun alkuun ja Busaboutin mukaan tarkemmat päivämäärät vahvistetaan paikan saaneiden hakijoiden kanssa. Paikkaa voi hakea englanniksi tehdyllä julkisella YouTube-videolla, joka on vähintään 60 sekuntia pitkä ja missä hakija(t) kertoo hieman itsestään ja miksi olisi täydellinen valinta tehtävään – Busabout kehottaa olemaan luova.

Pääsyä Ultimate Travel Squadiin voi hakea 17. huhtikuusa saakka. Voit lukea lisää tehtävästä, ehdoista, matkakohteista ja hakemusohjeista Busaboutin kotisivuilla.

This year we’re looking for 4 travel addicts to assemble The Ultimate Travel Squad! Your mission? To embark on a 3-month…

Julkaissut Busabout 5. maaliskuuta 2018

Lähde: Cosmopolitan