Sinkkumiehet kokevat enemmän paineita kumppanin löytämisestä kuin naiset

Asiantuntijan mukaan on sääli, että niin monet sinkut kokevat paineita kumppanin löytämisestä ja aloilleen asettumisesta.

Parisuhteen tavoittelu aiheuttaa paljon paineita etenkin sinkkumiehille, selviää tutkimuksesta. The Independentin mukaan tutkimus paljasti, että 71 prosenttia poikamiehistä tuntee merkittävää painetta kumppanin löytämisestä, kun taas naisista samoin tunteet 58 prosenttia.

Deittisivusto eHarmonyn ja parisuhteisiin liittyvän hyväntekeväisyysjärjestö Relaten teettämän tutkimuksen mukaan sinkkumiehet kärsivät myös naisia todennäköisemmin yksinäisyydestä. Taustalla voi olla se, että eHarmonyn psykologi Linda Papadopoulosin mukaan naiset hyödyntävät enemmän vahvoja ystävyyssuhteita kuin miehet.

”Vaikka voi olla yllättävää, naisten sijaan sinkkumiehet tuntevat enemmän paineita kumppanin löytämisestä”, Papadopoulos sanoi.

”He kertovat myös kokevansa enemmän yksinäisyyttä. Tämä haastaa perinteisen käsityksen huolettomasta poikamiehestä, jolle sinkkuelämä sopii paremmin kuin naisvastineelleen”, hän jatkoi.

Papadopoulos lisäsi, että tutkimuksen mukaan miehillä on taipumus myös kaivata fyysistä intimiteettiä enemmän kuin naisilla.

Tutkimuksessa selvitettiin myös sinkkuelämän hyviä puolia. The Independentin sellaiseksi luettiin muun muassa henkilökohtainen itsenäisyys, aika uusille harrastuksille, vapaus tehdä mitä haluttaa yöelämässä ja vapaus nauttia uusista seksisuhteista.

Tämän lisäksi tutkimuksesta selvisi, että kolme neljästä sinkusta (77%) kokee yksinäisyyttä ja 45 prosenttia määritteli yksinäisyyden sinkkuuden haittapuoleksi. 47 prosenttia miehistä ja 43 prosenttia naisista sanoivat, että olon tunteminen yksinäiseksi oli negatiivinen puoli sinkkuna olemisessa; 59 prosenttia olisikin mieluummin väärän ihmisen kanssa kuin sinkkuna.

”Vaikka lähes puolet vastaajista sanoi yksinäisyyden olevan sinkkuuden haittapuoli, voi se myös olla mahdollisuus oppia itsestään ja rakentaa itsenäisyyttä”, Relaten toimitusjohtaja Chris Sherwood sanoi.

”Siksi onkin sääli, että niin monet sinkut, ja etenki sinkkumiehet, tuntevat paineita aloilleen asettumisesta ja uuden kumppanin löytämisestä”, hän jakoi.

”On tärkeää, että sinkkuna oleminen nähdään elämäntapavalintana, joka voi muuttua minä hetkenä hyvänsä ja välttää ihmisten parisuhdetilanteiden arvostelua”, Sherwood totesi.

Lähde: The Independent


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.