Seksin halutaan kestävän pidempään – toiveissa tuplasti pidemmät seksisessiot

Seksiaktin keskimääräinen kesto ei riitä ihmisille.

Toisinaan pikainen seksisessio on erittäin mieluinen, mutta harva haluaa sellaista jatkuvasti. Kyselytutkimus onkin paljastanut, että ihmiset toivoisivat seksin kestävän yhdynnän keskimääräistä kestoa tuplasti pidempään.

Kentuckyn yliopiston seksuaaliterveyden edistämisen laboratorion johtaja Kristen Mark teetti kyselytutkimuksen, jonka mukaan keskiverto seksiakti kestää naisten ja miesten kertoman mukaan noin 10 minuuttia.

Tutkimuksesta uutisoineen Fusionin mukaan miehet kuitenkin toivoisivat seksin kestävän 20 minuuttia. Naiset olivat samoilla linjoilla: he haluaisivat seksin kestävän 15-20 minuuttia tai pidempään.

Markin mukaan etenkin naiset hyötyvät usein kauemmin kestävästä yhdynnästä.

”Tiedämme aiemman tutkimuksen perusteella, että seksuaalisen tyytyväisyyden, orgasmin ja nautinnon osalta naisilla on taipumusta tarvita hieman enemmän aikaa nautinnon huippujen saavuttamikseksi kuin miehillä ja tämä tutkimus tukee tätä”, Mark kommentoi.

Fusionin mukaan kyselytutkimuksen tulokset käyvät yksiin aiempien tutkimustulosten kanssa. Kun keskiverto yhdynnän kestoksi arvioitiin 3-8 minuuttia, selvitti Penn Staten seksitutkimus vuonna 2008 toivotun keston olevan lähemmäs 13 minuuttia.

Tätä myötäili myös tutkimus, josta kerroimme aiemmin. Sen mukaan keskiverto seksiakti kestää 3-7 minuuttia – esileikki jätettynä pois laskuista.

Toivetta seksin pidemmästä kestosta tukee taas Fusionin mukaan Cosmopolitanin kysely, joka toi ilmi, että naiset toivovat seksin kestävän yli 10 minuuttia – yleisin vastaus täydelliseksi kestoksi oli 15-20 minuuttia.

Markin kyselytutkimus paljasti myös, että 55 prosenttia naisista on teeskennellyt orgasmin, kun taas miehistä 30,7 prosenttia on tehnyt samoin. Aiemissa tutkimuksissa 20-25 prosenttia miehistä ja 70-80 prosenttia naisista on myöntänyt teeskentelyn.

Kyselytutkimukseen osallistui yli 14 400 miestä ja naista. Suurin osa (84%) osallistujista kertoi olevansa heteroseksuaaleja ja osallistujien joukossa oli sekä sinkkuja että parisuhteessa olevia.

Lähde: Fusion


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.