Seksiasiantuntija neuvoo: Kuusi tapaa avautua kumppanillesi siitä, mitä haluat makuuhuoneen puolella tapahtuvan

Jos kaipaat lisämaustetta seksielämään, asiantuntijan vinkeillä onnistut ottamaan aiheen hienovaraisesti esiin.

Vaikka olisi löytänyt unelmiensa kumppanin, ei aina kaikki klikkaa kuitenkaan makuuhuoneen puolella. The Sunin mukaan tällainen painajaismainen tilanne on totta arviolta 12,1 prosentille naisista, jotka eivät nauti seksin harrastamisesta.

Jos kumppanisi vastaa unelmiasi, mutta seksielämäsi ei, ei kuitenkaan tarvitse vaipua epätoivoon. Seksiasiantuntija Alix Fox antoi vinkkejä, miten käydä kiusalliseltakin tuntuvia keskusteluita seksielämästä kumppanin kanssa ilman, että pahoittaa kumppanin tunteita.

Alla kuusi seksielämään liittyvää ongelmaa sekä Foxin neuvot, miten ratkaista ne hienotunteisesti.

1. Miten kertoa kumppanille, että hänen tapansa suudella synnyttää halun juosta karkuun?

The Sunin mukaan 59 prosenttia miehistä ja 66 prosenttia naisista ovat lopettaneet suhteen, koska toisen suutelutekniikka oli kaikkea muuta kuin innostava. Jos kumppanisi tyyli kaipaa hieman työstöä, vetäydy hellästä taaemmas ja samalla aseta kätesi sievästi hänen rinnalleen, mikä osoittaa sinun olevan kiinnostunut edelleen olemaan intiimisti. Fox vinkkasi sivelemään kumppanin ihoa hitaasti ja samalla häntä silmiin katsoen sanomaan: ”Haluan todella nauttia tästä hetkestä kanssasi rauhassa. Voisimmeko jatkaa hieman hellemmin?” Kun suutelun muotoilee hetkeksi, jossa haluaa viipyä, saa se kaiken kuulostamaan mahdollisuudelta kritiikin sijaan.

2. Mikä on hyvä tapa ehdottaa kumppanille uusia paikkoja kokeiltavaksi seksin harrastamista ajatellen?

Foxin mukaan kannattaa ottaa huomioon, miksi kumppanisi haluaa pitäytyä lakanoiden välissä – onko kyse yksityisyydestä, hänen ajatellessa sängyn olevan ainoa paikka, jossa kukaan ei teitä keskeytä? Jos näin on, hanki toinen lukko kylpyhuoneen oveen yksityisyyttä vahvistamaan ja osta sitten vedenkestävä radio, jolla peittää kaikki äänet ja kutsu kumppanisi nauttimaan yhteisestä suihkusessiosta. Voit myös ostaa erityistä tuoksuvaa kylpyvaahtoa tai seksilelun, joka on suunniteltu kylppärissä vietettyihin hetkiin. Foxin mukaan tämä on paineeton, pienen riskin tapa tuoda vaihtelua makuuhuoneessa puuhastelulle.

3. Hänen seksipuheet ovat kamalat/nolot.

Fox kertoi The Sunille saavansa paljon kirjeitä tästä aiheesta. Esimerkiksi peniksestä ja vaginasta puhuminen viettelyn lomassa voi tuntuakin siltä, että keskustelisi lääkärin kanssa. Fox neuvoi etsimään erottiisen kirjan, josta itse pidät ja pyytämään kumppaniasi lukemaan sinulle ”iltasadun”, mikä saisi sinut todella kuumaksi. Joka kerta hänen lukiessa sanoja tai lauseita, jotka kiihottavat sinua, voit antaa positiivista vahvistusta voihkaisemalla tai jopa toistamalla lauseen itse. Kumppanisi oppii pian saman kielen seksijutustelussa ilman, että sinä joudut kritisoimaan hänen vanhoja tapojaan.

4. Miten saada kumppani kokeilemaan seksin harrastamista aamullakin?

Kukaan aamun työmatkalainen ei näytä omahyväisemmältä kuin hän, joka on harrastanut seksiä ennen liikenteeseen lähtöä. Mutta jos hänestä tuntuu, että häiritset häntä, kun hän on suuntaamassa töihin, ei se onnistu. Foxin mukaan auttamalla kumppaniasi saamaan edeltävänä iltana kaiken valmiiksi, jotta teillä on hieman erityistä aikaa aamulla yhdessä osoittaa hänelle, että tiedät hänen tarpeensa. Jos sinulla on radioherätyskello, aseta se soimaan 15 minuuttia aiemmin ja kerro rakkaallesi, että haluat pitää hänet sängyssä seuraavien kolmen kappaleen ajan.

5. Kumppani suuntaa innokkaasti seksiin eikä esileikkiä ole tarpeeksi.

Foxin mukaan jos sinusta tuntuu, että kumppanisi ei riittävästi ota huomioon tarpeitasi, koska on liian innokas harrastamaan seksiä sen sijaan, että tietoisesti, itsekkäästi jättäisi esileikin tarpeen huomiotta, voit kokeilla tätä: ”Luotan sinuun ja koen, että voisin näyttää itsestäni uuden puolen seksuaalisesti, jos olisit valmis olemaan hieman kärsivällisempi ja hidastamaan vauhtia…” Tämä synnyttää ajatuksen jostain todella jännittävästä ja uudesta, jonka voi löytää yhdessä kumppanin kanssa.

6. Miten tuoda seksielämään jotain uutta ilman, että huojuttaa kumppanin itsevarmuutta?

Suhteissa voi tulla eteen tilanne, että seksiä harrastetaan aina samalla tavalla ja toinen osapuoli voi kaivata jotain tuhmempaa menoa. Fox antoi The Sunin haastattelussa vinkin, jonka ei itsekään uskonut toimivan ennen kuin itse sitä kokeili: hanki kumppanisi kanssa Tie & Tease -seksilautapeli (tai jokin vastaavanlainen). Se on Foxin mukaan leikkisä, lähestyttävä tapa tuoda uusia ideoita mukaan seksielämään, kuten kevyt piiskaus, sitominen ja silmien peittäminen. Tässä kyseisessä lautapelissä kortit ehdottavat asioita, joita kokeilla, joten kumpikaan ei joudu olemaan avuton sen suhteen, mistä ja miten aloittaa ja jos jokin ei toimi, olet kumppanisi kanssa luonut ympäristön, missä on täysin hyvästä nauraa asialle.

Lähde: The Sun


Lyö 1€ Huuhkajille, voita 50€

1. Avaa ilmainen pelitili iBetille ja tee talletus, joka tuplataan (esim. 25€ talletuksella saat 50€ pelirahaa).
2. Lyö 1€ veto Huuhkajille.
3. Jos Venäjä kaatuu, saat 50€ käteisvoiton.