Salarakas on usein pettäjälle ennestään tuttu – kysely paljasti myös syitä uskottomuudelle

Pettämissivuston kyselyllä on selvitetty syitä pettämiselle, sen yleisyyttä sekä sitä, kenen kanssa salasuhteeseen päädytään.

Moni saattaa ajatella, että kumppaniaan pettävä löytää salarakkaakseen esimerkiksi yöelämästä henkilön, jota hän ei entuudestaan tunne. Kyselyn mukaan näin ei kuitenkaan ole, vaan toinen nainen tai mies on todennäköisesti pettäjälle tuttu.

Varatuille tarkoitetun deittisivusto Ashley Madisonin teettämä kysely paljasti, että 27 prosenttia miehistä lähestyisi ystävää tai työkaveria pettämismielessä, jos olisivat onnettomia omassa suhteessaan, kertoo Daily Mail.

Naisista 15 prosenttia kertoi, että heidän työkaverinsa olisi ensimmäinen vaihtoehto salarakkaaksi. 17 prosenttia sen sijaan sanoi haaveilevansa salasuhteesta oman pomonsa kanssa.

Vain prosentti miehistä ei ole pettänyt tai harkinnut sitä

Ashley Madisonin kyselystä selvisi, miten moni on pettänyt tai harkinnut pettämistä. Miesten kohdalla tulos on mykistävä: 99 prosenttia myönsi joko pettäneensä tai harkinneensa sitä.

Daily Mailin mukaan naisista 39 prosenttia oli pettänyt kumppaniaan ja 35 prosenttia myönsi miettineensä uskottomuutta. Moni nainen koki tarvetta pettää saatuaan lapsia ja 54 prosenttia naisista kertoikin, että ensimmäinen kerta oli tapahtunut sen jälkeen, kun he olivat synnyttäneet.

Daily Mailin mukaan moni mies myönsi, että pettäminen oli yritys olla onnellisempi omassa suhteessaan sen sijaan, että koettaisivat vahingoittaa suhdettaan. Suurelle osalle miehistä tyydyttävä seksi oli pääsyy salasuhteen etsimiselle.

Naisetkin kaipasivat juuri fyysisyyttä salasuhteelta: 43 prosentille naisista salasuhde oli pelkästään fyysistä, kun taas vain viisi prosenttia paljasti salarakkaan olevan kouluttautuneempi kuin heidän oma kumppaninsa.

Suurin osa miehistä ja naisista myös myönsi, että uskottomuus oli nurinkurinen tapa yrittää piristää heidän seksielämiään.

Lähde: Daily Mail


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.