Se, mitä suuhusi pistät, voi vaikuttaa siihen, kuka lähtee kanssasi treffeille.

Treffisovellus AYI (Are You Interested?) teki tutkimusta siitä, miten ruokavalio voi vaikuttaa treffien saamiseen. AYI analysoi 180 000 sovelluksen käyttäjän aktiviteetteja ja perehtyi 2,4 miljoonaan vuorovaikutukseen, joista 950 000 oli naisten ja 1,45 miljoonaa miesten.

Aina käyttäjän katsoessa jonkun profiilia, AYI tutki todennäköisyyttä sille, että käyttäjä ottaisi henkilöön yhteyttä. Tutkimuksesta ilmeni, että 11 prosenttia miehistä oli todennäköisemmin yhteydessä kasvissyöjänaiseen kuin lihaa syövään naiseen.

Tilanne oli lähes päinvastainen naisten puolella. 13 prosenttia naisista oli todennäköisemmin yhteydessä lihaa syövään mieheen kuin kasvissyöjään.

AYI ei kuitenkaan kerännyt mitään tietoa kasvissyöjämiesten ja -naisten määristä, joten tutkimustuloksen kanssa ei voi olla varma, onko kyse vain siitä, että sovellusta käyttää suuri joukko kasvisyöjiä, jotka haluavat tapailla vain samalla tavalla syöviä ja sama lihaa syövien kohdalla.

Ruokavaliota ei kuitenkaan tarvitse muuttaa treffikumppanin saadakseen. AYI:llä työskentelevä Josh Ficher kertoi Women’s Healthille, että vaikka sovellusta käyttävät voivat käyttää ruokavaliota, pituutta, tuloja tai muita tekijöitä määrittämässä ottavatko he yhteyttä mahdolliseen treffikumppaniin vai eivät, he yleensä unohtavat samaiset tekijät, jos henkilö ottaa heihin yhteyttä ensin.

Tämä voi johtua siitä, että toisen mielenkiinnon osoittaminen ylittää sellaiset pienet asiat, kuten syömistottumukset, Ficher sanoi.

Lähde: Women’s Health