Ruokavalinnat vaikuttavat treffeihin – miehet pitävät sottaista ruokaa syövistä naisista

Onnistuneita treffejä varten naisten kannattaa kysyä seuralaiselta paljon kysymyksiä ja ahtaa suuhunsa sottaista ruokaa, kuten burgereita.

Kyselytutkimuksen mukaan yli puolet treffailevista aikuisista arvostelee seuralaistaan sen perusteella, minkälaista ruokaa he valitsevat syötäväksi treffeillä. Kyselystä ilmeni, että noin kolmannes miehistä pitää siitä, jos nainen syö sottaista ruokaa, kuten burgereita tai ribsejä.

Jos taas miehet haluavat olla naisten mieleen, heidän kannattaisi kyselyn perusteella pysytellä erossa salaateista treffeillä. Viidennes naisista ajattelee salaattia syövän miehen olevan tylsä ja yksi kymmenestä mieltää hänet nynnyksi.

”On melko luonnollista, että teemme arvioita ihmisistä, jotka tekevät erilaisia elämäntapavalintoja omiimme verratuna”, käyttäytymistieteen psykologi Jo Hemmings sanoi Daily Mail -lehdelle.

”Arvostelemme yhtä todennäköisesti toista ihmistä niin terveellisen syötävän valitsemisesta kuin herkuksi miellettävän syötävän valitsemisesta, jos valinta eroaa omastamme, kun olemme syömässä ulkona”, Hemmings jatkoi.

Ravintolaketju TGI Friday’sin rahoittaman kyselytutkimuksen mukaan neljä kymmenestä treffeillä käyvästä sanoi treffiseuralaisen ruokavalintojen vaikuttavan siihen, saako seuralainen treffien jälkeen suudelman vai ei. Ensitreffien päättyminen suudelmaan on tosin todennäköisintä, jos treffipaikkana on paikallinen baari, ravintolaillallisen ollessa toisena.

Sopiva hinta ravintolaillalliselle olisi kyselyn mukaan noin 35 euroa per henkilö. Kyselystä ilmeni myös, että miehillä pitäisi olla hyvät käytöstavat ja tehdäkseen kunnolla vaikutuksen, olisi miehen syytä maksaa koko lasku.

Kyselyyn vastasi 2 004 henkilöä. Tuloksista eroteltiin erikseen, mitä naiset ja miehet haluavat ja toivovat treffiseuraltaan.

Naisista…

– 56 prosenttia toivoo hyviä käytöstapoja.

– 42 prosenttia toivoo kysyttävän paljon kysymyksiä treffiseuralaisesta.

– 27 prosenttia toivoo seuralaisen todella nauttivan ruoastaan, ahtaen sitä suuhunsa.

– 26 prosenttia toivoo seuralaisen maksavan koko laskun.

– 17 prosenttia toivoo seuralaisen olevan suostuva päihtymään hieman.

Miehistä taas…

– 31 prosenttia toivoo seuralaisen kysyvän paljon kysymyksiä.

– 26 prosenttia toivoo seuralaisen ahtavan ruokaa suuhunsa.

– 24 prosenttia toivoo seuralaisen olevan suostuva päihtymään hieman.

– 12 prosenttia toivoo seuralaisen jutustelevan ystävällisesti tarjoilijoiden kanssa.

– 12 prosenttia toivoo seuralaisen omaavan hyvät käytöstavat.

Hemmingsillä on kuitenkin neuvonsa treffimarkkinoilla oleville.

”Neuvoisin aina olemaan oma itsensä treffeillä ja vaikka on tietysti hyvä panostaa treffeihin, on mahdollisimman luonnollisesti käyttäytyminen tärkeää, koska jos annat väärän kuvan itsestäsi jo ihan alkuvaiheessa, se ei voi johtaa muuhun kuin pettymiksiin”, Hemmings sanoi.

Lähde: Daily Mail