”Saamme pikku-prinsessan!”

Rita Niemi-Manninen, 39, paljasti viime lokakuussa odottavansa esikoistaan. Tosi-tv-ohjelmista tuttu nainen on päivittänyt kasvavasta vatsastaan kuvia sosiaaliseen mediaan ja puhunut avoimesti raskauden alkuvaiheen haasteista. Nyt ne on kuitenkin selätetty ja tuleva äiti saa keskittyä nauttimaan raskaudesta täysin siemauksin.

”Huonot hetket olivat Alanyassa, jossa oksensin aamusta iltaan. Laihduin viisi kiloa ja olin tiputuksessa monta kertaa”, Niemi-Manninen kertaa Nainen.comille:


”Mutta nyt raskaus on edennyt nyt oikein mukavasti! Ensimmäisen kolmanneksen valtava oksentelu loppui kuin seinään viikolla 12 ja nyt olen nauttinut olostani ja raskauden tuomasta naisellisesta tunteesta.”

Niemi-Manninen paljastaa myös, että vauvan sukupuoli on jo selvillä.
”Rakenneultra-tutkimuksessa näytti siltä, että saamme pikku-prinsessan”, hän paljastaa.

Vaikka aviomies Aki Manninen on ollut Ritan mukaan aina huolehtiva, on hänestä tullut raskauden aikana tullut entistä suojelevaisempi:

”Akista on tullut ihanan huolehtiva. On ihana kuunnella päivittäin hänen isällisiä ajatuksiaan, kun mietimme tulevaa ja puhumme vauvastamme”, Rita hehkuttaa.

”Aki haluaa, että vauvalla on kaikki varmasti hyvin ja hän toppuuttelee minun treenaamistani ja pyytää huilaamaan joka välissä”, hän lisää.

Toimelias Rita ei kuitenkaan ole täysin tyhjentänyt päätään työasioista raskausaikanakaan. Päin vastoin, uusi tulokas on antanut inspiraatiota tuleviin projekteihin:

”Suunnitteilla on raskaana oleville naisille raskausvalmennusta sekä vauvan synnyttyä vauvavalmennusta. Kun prinsessa kasvaa, niin luvassa on myös lasten temppuvalmennusta!”