Psykologi: "Naisetkin kärsivät ennenaikaisesta siemensyöksystä"

Kyselyn mukaan naiset turhautuvat, kun miehet keskittyvät vain viivästyttämään laukeamistaan seksin aikana.

Zürichin yliopiston kliinisen psykologin Andrea Burrin tekemän tutkimuskyselyn tulosten mukaan ennenaikainen siemensyöksy ei häiritse pelkästään miehiä. Burri sai selville, että ennenaikainen siemensyöksy aiheuttaa psykologista stressiä ja turhautumista naisille, mikä voi lopulta johtaa suhteen päättymiseen.

Burri teki kyselyn yli 1 500 meksikolaiselle, italialaiselle ja eteläkorealaiselle naiselle. Tuloksista kävi ilmi, että 40 prosenttia on sitä mieltä, että siemensyöksyn kontrollointi on todella tärkeää tyydyttävän yhdynnän kannalta.

Daily Mailin mukaan monet vastaajista kertoivat, että ennenaikaisesta siemensyöksystä johtuva lyhytkestoinen yhdyntä aiheuttaa seksuaalista turhautumista. Tätäkin yleisempi syy turhautumiselle oli kuitenkin se, että miehet keskittyivät viivästyttämään laukeamistaan.

Tämä aiheutti turhautumista, koska miehet eivät silloin kiinnittäneet huomiota naisen tarpisiin ja haluihin, vaan ennenaikaiseen siemensyöksyynsä ja suoritukseensa. Monelle kyselyyn osallistuneelle naiselle seksi ei ole vain yhdyntää, vaan siihen sisältyy myös suutelua, helliä kosketuksia ja muunlaista seksuaalista stimulointia, mitkä jäävät huomiotta miehen keskittyessä laukeamisen viivästyttämiseen.

Burrin mukaan jos mies kärsii ennenaikaisesta siemensyöksystä, on seksissä silloin enemmän kyse ajasta kuin nautinnosta, mikä voi olla turhauttavaa ja ahdistavaa naiselle. Daily Mailin mukaan psykologi kertoi naisten saattavan alkaa vältellä seksiä, mikä voi aiheuttaa vahinkoa parisuhteelle.

Monet sopusointuiset parisuhteet voivatkin päättyä eroon naisten patoutuneiden turhautumisten vuoksi.

Lähde: Daily Mail


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.