Jos et ole vielä saanut tarpeeksesi Pokémon-villityksestä, ovat nämä kylpypallot sinua varten.

Pokémonit ovat edelleen otsikoissa kesäkuun alussa julkaistun mobiilipelin ansiosta ja nyt ne voivat olla osa kylpyjäsikin. Metron mukaan Floridassa asuva Rebecca Lynn valmistaa Pokémon-kylpypalloja, joiden sisältä kuoriutuu ammeessa pieni Pokémon.

Lynn tekee kylpypallojaan tilauksesta ja myy niitä Etsy-kauppansa kautta, postittaen niitä ympäri maailman, joten suomalaisetkin Pokémon-fanit voivat niiden avulla tehdä kylpyhetkistään hauskempia.

Metron mukaan kylpypallot valmistetaan rypälesiemenöljystä ja sheavoista, jotta ne jättävät ihosi pehmeän tuntoiseksi ja hehkuvaksi. Tämän lisäksi niissä käytetään Epsom-suolaa, joka lievittää kipeitä lihaksia ja niveliä.

Pokémon-kylpypalloja on Lynnin kautta saatavilla kahdenlaisina, Pokémon-palloina sekä -munina. Jokaisen sisältä löytyy yksi Pokémon ja vaihtoehtoja on useita: kylpypalloissa voi olla esimerkiksi Pikachu, Horsea, Squirtle, Charizard, Caterpie, Lickitung tai Mewtwo.

Kylpypalloja on mahdollista saada tilattua joko kuuden tai kolmen kappaleen pakkauksena sekä yksittäin. Hinnat vaihtelevat noin kuudesta eurosta noin 35 euroon, jonka päälle tulee vähintään 20 euron postikulut.

Ainakin yksi kylpypalloja tilannut on ollut ostokseensa tyytyväinen ja julkaissut kuvia niistä Imgurissa, mitkä näet alta:

pokekylpypallo1
Lähde: Imgur
pokekylpypallo2
Lähde: Imgur
pokekylpypallo3
Lähde: Imgur
pokekylpypallo4
Lähde: Imgur

Jos haluat ostaa itsellesi tai jollekin vaikkapa lahjaksi näitä kylpypalloja kylpyhetken iloksi, löydät Lynnin Etsy-kaupan täältä.

Lähde: Metro