Asiantuntijoiden mukaan nämä neljä merkkiä voivat kieliä siitä, että suhteella ole ruusuista tulevaisuutta.

Kun on ollut pitkään parisuhteessa, ei välttämättä aina huomaa, kun suhde alkaa mennä metsään – kun arki on samaa päivästä toiseen ja on tottunut olemaan toisen kanssa, ei aina tiedostakaan, että parisuhde tuokin ilon sijaan enemmän ikäviä tuntemuksia. Independentin mukaan voi ollakin helpompaa esimerkiksi huomata, kun hyvän ystävän suhde on alkanut mennä alamäkeä.

On kuitenkin olemassa merkkejä, jotka voivat kertoa, ettei suhteessa ole enää kaikki kohdallaan ja kenties olisi aika laittaa suhteelle piste. Neljä asiantuntijaa listasivat näitä varoitusmerkkejä suhteen tilasta ja voit lukea niistä lisää alta.

Jos yksi tai useammat näistä merkeistä kuulostavat tutulta, voi suhteesi olla Independentin mukaan ajautumassa umpikujaan ja päätökseensä:

1. Kumppanisi syyttää aina sinua

Parisuhteen ongelmat ovat harvoin vain kiinni yhdestä ihmisestä. Jotta suhde kehittyisi, pitää ongelmat selvittää yhdessä ja kummankin olla halukkaita tekemään niin.

”Jos kumppanisi ei halua selvittää konfliktitilanteita kanssasi ja syyttää sinua kaikista suhteen ongelmista, on suhde ajautumassa umpikujaan”, parisuhdeneuvoja Julienne Derichs sanoi.

2. Kiinnostut muista ihmisistä

Jos nykyinen kumppanisi olisi sinulle se oikea, et haaveilisi suloisesta työkaverista tai siitä komistuksesta, jonka näit työmatkan aikana liikenteessä. Neuvoja Jonathan Bennettin mukaan jos jatkuvasti ajattelet muita vaihtoehtoja, ei parisuhteesi ole niin vahva kuin luulet sen olevan.

3. Tilanne ei vaikuta parantuvan

Suhteeseen kuuluvat niin ylä- kuin alamäetkin ja harvassa ovat ne parit, jotka ovat 24/7 onnellisia. Jos et kuitenkaan näe valoa tunnelin päässä, voi olla aika siirtyä eteenpäin; terapeutti sekä terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntija Jenny Giblinin mukaan selvin tapa kertoa, että suhde on umpikujassa on se, jos et näe suhteen muuttuvan paremmaksi. Tämä ei kuitenkaan ole sama asia kuin tuntea olonsa toivottamaksi.

”Jos olet pysynyt suhteessa odottaen, että asiat muuttuisivat ja mikään ei ole muuttunut sekä huomaat hyväksyväsi sen, että suhteesi vain on sellainen ja tyydyt siihen, sitten ongelma voi olla se, ettei suhde johda mihinkään”, Giblin sanoi.

4. Kumppani ei tunnu oikealta

Joskus pitää vain kuunnella omia vaistojaan: jos kumppanisi ei tunnu enää henkilöltä, jonka kanssa sinun olisi tarkoits viettää loppuelämäsi, silloin hän luultavasti ei ole oikea kumppani sinulle. Parisuhdeterapeutti Rhonda Milradin mukaan jos kumppani ei tunnu ”siltä oikealta”, jokin voi olla pielessä.

”Sinulla on vaikeuksia tuntea olevasi enemmän rakastunut ja läheisempi ja et vain tunnu onnistuvan siinä”, Milrad kertoi esimerkiksi tilanteesta.

Independentin mukaan yhteiskunta saa meidät kuuntelemaan järjen ääntä, mutta sisäinen tunne on voimakkaampi kuin monet meistä osaavat ajatellakkaan ja on tärkeää olla jättämättä sitä huomiotta.

Olemme aiemminkin julkaisseet artikkelin merkeistä, jotka voivat kertoa eron liikkuvan miehen mielessä. Voit lukea lisää aiheesta täällä.

Avasivatko nämä merkit silmäsi? Vai ovatko ne mielestäsi ihan höpöhöpöä? Kommentoi alla!

Lähde: Independent


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia