Pariskunnat riitelevät enemmän nälkäisinä

Tutkijat yhdistivät alhaisen verensokerin avioriitoihin.

Tutkijat seurasivat 107 avioparin verensokerin tasoja ja voodoo-nukkejen avulla heidän aggressiotasojaan ja saivat selville, että ne, joilla oli alhaisin öinen verensokeri, laittoivat eniten neuloja kumppaniaan edustavaan voodoo-nukkeen.

Tutkijat yhdistivät tällä tavoin alhaisen verensokerin pariskuntien väliseen vihamielisyyteen. Tutkijoiden mukaan pariskuntien kannattaisikin keskustella arkaluontoisista aiheista päivällisen yhteydessä, mutta vielä parempi olisi päivällisen jälkeen.

”Missään nimessä arkaluontoisista aiheista ei kannata keskustella tyhjällä vatsalla”, tutkijat sanoivat.

Tutkijat selvittivät aihetta myös laboratoriossa, missä tehdyissä kokeissa ne osallistujat, joilla oli alhaisin verensokeri, olivat halukkaimpia soittamaan kumppaninsa korville äänekkäitä ja vastenmielisiä ääniä pelin aikana, jota he pelasivat kumppaninsa kanssa. Tulokset olivat Newserin mukaan samankaltaisia huolimatta siitä, kuinka vahvaksi pariskunta kuvaili avioliittoaan.

Lääketieteen professorin mukaan alhainen verensokeri voi laukaista hormoneja, jotka tekevät ihmisistä aggressiivisia ja ärtyisiä.

”Luultavasti säännöllisemmät ja terveellisemmät ateriat voisivat parantaa parisuhteen dynamiikkaa”, professori kommentoi Newserin mukaan Bloomberg-julkaisulle ja painotti, että neuvontaa pitäisi harkita, jos parisuhteessa olevilla on diabetes.

Lähde: Newser


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.