Se ei ole mikään mukava tunne, kun ahdistaa ja tuntee olonsa ylikuormittuneeksi. Sellaisesta tunteesta haluaa mielellään päästä eroon ja nopeasti.

Se ei onnistu ihan tuosta vain, että olo tuntuu taas normaalilta. Mutta jos käytät näitä The List -sivuston ohjeita apuna, palautuminen voi onnistua yllättävän helposti. Kyseessä ei ole pelkästään sellainen neuvo, joka liittyy rauhalliseen hengittämiseen. Mutta sitäkin kannattaa kokeilla. Rentouta ensin olkapääsi, jonka jälkeen hengittele rauhallisesti syvään sisään ja ulos nenän kautta.

Sivustolla esitellään myös toinen rauhoittumistapa, joka liittyy akupainantaan. Se voi auttaa sinua rauhoittumaan ja se parantaa henkisen terveyden lisäksi myös fyysistä terveyttä.

Kun haluat poistaa ahdistavan ja ylikuormittumisesta johtuvaa tunnetta, sinun pitää painaa kädestäsi tietystä kohdasta, samalla kun hengität rauhallisesti. Tämän kohdan nimi on akupunktiossa Sydän 7. Se sijaitsee lähellä ranteen ja käden kohtaamispaikkaa, jossa tunnet sellaisen luisen poukamana vieressä olevan kärjen. Purista sitä noin minuutin ajan, niin eiköhän ahdistus ala helpottaa.

On myös toinen kohta, jonka painaminen auttaa. Se on nimeltään Jintang, ja se sijaitsee nenän ja otsan välissä. Paina ja hiero samalla siitä kohti ylös ja alas etu- ja keskisormella. Tämän pisteen painaminen voi lievittää ahdistusta, unettomuutta ja montaa muuta asiaa. Sen painelu ja hierominen rentouttaa sinut hetkessä.

Lähde: The List