Pääsiäisen koristeluvinkit herkutteluhetkiin

Pääsiäisen herkutteluhetkistä voi tehdä entistä mielekkäämpiä, kun herkut koristelee hauskalla tavalla.

Nainen.com listasi pääsiäisen ruokailuja ja koristeluja varten muutamia helppoja vinkkejä, joiden avulla saat loihdittua ruoista entistä houkuttelevampia ja sesongin henkeen sopivia. Katso alta toimituksen niksit:

1. Lisää sokeita makeisia leivonnaisten päälle.

Lisää soikeanmallisia nameja vaikkapa kuppikakkujen kuorrutteen päälle, jolloin saat pienen, veikeän lisän muutoin tavanomaisiin leivonnaisiin.

2. Solmi herkkujen ympärille värikkäitä rusetteja.

Suloiset yksityiskohdat tekevät paljon mielikuvan kannalta ja tuovat sopivaa mielenkiintoa asetteluihisi. Pyöräytä esimerkiksi suklaamunien ympärille siro kaunis rusetti koristamaan.

3. Käytä piparkakkumuotteja apunasi.

Mikäli sinulta löytyy veikeitä muotoja tai hahmoja muoteistasi, hyödynnä näitä. Leikkaa tai leivo esimerkiksi eläinmuotilla, kuten pupuilla ja tipuilla, vohvelit ja keksit.

4. Asettele kukkia leivoinnaistesi väleihin tai päälle.

Tarjoile herkut värikkäiden kukkien, kuten narsissien, kanssa. Pääsiäinen on merkki keväästä ja kauniit kukat kuuluvat siihen olennaisesti.

5. Leivo porkkanakakku ja koristele porkkanakoristeilla.

Löydät valmiita porkkanakoristeita hyvin varustelluista leivontapuodeista. Mikäli olet taitava leipuri, tee itse porkkanakoristeet sokerimassasta ja elintarvikeväristä.

6. Koristele vaahtokarkeilla.

Hyödynnä vaahtokarkkeja leivonnaisten koristeina. Lisää vaahtokarkkeja esimerkiksi kuppikakun täydeltä ja lisää salmiakista tai lakritsista kuppikakun eteen kasvot. Viimeistele koristelutuubilla karkin päälle valkoiset renkaat silmämuniksi. Lisää palat salmiakkia iiriksiksi. Voilá, sinulla on makea lammas edessäsi!

Mitä muita pääsiäisen koristeluvinkkejä sinulla on?


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.