Riippumatta siitä kuinka rakastuneita on oltu, voidaan silti välillä kohdata seksielämään liittyviä ongelmia, jolloin seksiä ei ole välttämättä ollenkaan.

Onko teille käynyt juuri niin? Teidän olisi syytä selvittää, että mistä se johtuu, jotta voisitte korjata asian. Seksielämän parantamiseen ei tarvita välttämättä seksileluja tai muita apukeinoja esimerkiksi roolileikkejä. Tässä alla on neljä syytä, jotka voivat tappaa seksihalut. Jos jokin niistä liittyy teidän seksiongelmiinne, ehkä te sen jälkeen osaatte tehdä tuolle ongelmalle jotain.

Neljä mietinnän aihetta, jos teillä on liian vähän seksiä

1. Syitä, jotka estävät seksuaaliset halut

Kun tiedätte, mitkä asiat tappavat teidän seksihalunne, osaatte tehdä asialle jotain. Voitte päästä sillä eroon esteistänne ja pääsette harrastamaan todella hyvää seksiä.

2. Ette ole tarpeeksi lempeitä itsellenne

Seksihalu ei ole vain biologinen halu, vaan se on monimutkainen tunne, johon vaikuttavat monet asiat. Kun tiedät, mikä on se tilanne, jolloin et ole kovin halukas, silloin ei kannata edes yrittää. Olkaa lempeämpiä itsellenne ja ehdottakaa seksiä vain sellaisissa tilanteissa, kun tiedätte että se onnistuu parhaiten. Jos olette stressaantuneita, se ei taida olla oikea hetki.

3. Ette tiedä milloin seksi on hyvä idea ja milloin ei

Tämä liittyy vielä edelliseen kohtaan. Jos kumppanisi vaikuttaa olevan stressaantunut, ei silloin kannata ehdottaa hänelle seksin harrastamista. On hyvä miettiä ja selvittää, millaiset hetket siihen sopivat parhaiten.

4. Toinen haluaisi enemmän kuin toinen

Se voi olla vaikea tilanne, jos toinen haluaa seksiä useammin kuin toinen. Jatkuva kieltäytyminen voi tuntua siltä, että hän ei enää rakasta sinua. Ehkä sillä ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi. Jos tiedät mikä tappaa hänen halunsa, ehkä osaatte tehdä asialle jotain.

Lähde: Yourtango