Miehen juomavalinnasta voi tehdä omia päätelmiään siitä, minkälainen mies on makuuhuoneen puolella.

Ihmiset tekevät olettamuksia ja päätelmiä toisistaan monien eri asioiden perusteella eikä ruoka- ja juomavalinnat ole tässä poikkeus. Varsinkin treffeillä tai yöelämässä uuteen henkilöön tutustuessa ovat hänen valintansa tarkassa syynissä.

Naiset seuraavatkin usein, mitä mies tilaa baarissa juomakseen, koska se voi osoittaa, minkälainen mies on makuuhuoneen puolella ja miten hän kohtelee naista.

Elite Daily listasi erilaisia alkoholijuomia sekä mitä ne kertovat tilaajastaan. Lue kuvaukset alta.

Whiskey sourista pitävä on täynnä suuria sanoja

On eri asia tilata viskiä sellaisenaan tai jäillä kuin tilata whiskey sour, eli viskiä sitruunamehun, sokerin ja usein myös valkuaisen kera. Tällainen mies tilaa juomansa näyttääkseen coolilta, ei sen maun takia.

Elite Dailyn mukaan hän koettaa saada sinut mukaansa baarista kertoen upeasta asunnostaan ja tehden vihjailevia kommentteja omasta varustuksestaan jalkojen välissä ja sen koosta. Jos päädyt hänen matkaansa, asuu hän oikeasti kämppisten kanssa eikä hänen muutkaan puheensa osoittaudu totuudenmukaiseksi.

Skottiviskiä ilman jäitä juova mies osaa hommansa ”alakerrassa”

Glenlivetiä juovat ovat vanhoja sieluja, Elite Daily totetaa. Tällaiset miehet osaavat käsitellä ”aikuisten” juomaa ja samoin sinua makuuhuoneen puolella.

Skottiviskistä nauttiva ei juo päihtyäkseen, joten lähtiessä hänen mukaansa hän on vain mukavan hiprakassa. Hän myös tietää eroavaisuudet eri skottiviskien välillä, joten hän on perehtynyt – todennäköisesti hän on perehtynyt myös siihen, miten miellyttää naista sängyssä.

Gin tonic -mies ei seikkailuja kaipaa

Tästä juomasta nauttiva mies ei ole juuri aikuistunut valmistuttuaan korkeakoulusta. Hän voi kertoa, kuinka on seikkailunhaluinen ja kokeileva sängyssä, mutta oikeasti hänen lempiasentojaan ovat lähetyssaarnaaja ja nainen päällä.

Tequilasta pitävä mies on kuin paukuttava kani

Tequila on olemassa vain saadakseen sitä juovan kunnolla humalaan. Jos mies napsii tequilaa, on hänen tunnusliikkeensä bam, bam, bam ja kiitos.

Jos nautit porattavana olemisesta, on tässä Elite Dailyn mukaan sinulle sopiva mies. Muuten hän vain saa sänkysi vinkumaan.

Vodka soodaa juova välittää vain lihaksistaan

Tätä juomaa suosivat he, jotka laihduttavat. Jos mies tilaa tällaisen, ei hän ota sitä, koska aidosti pitää vodkasta, vaan häntä huolettaa, miltä hänen kroppansa näyttää.

Elite Dailyn mukaan tässä tyypissä ei kuitenkaan ole mitään vikaa ja jos olet itse päällä, ei mies kerkeä keskittymään omiin vatsalihaksiinsa, kun hän katselee sinua.

Long Island iced tea -juoman tilavaa on luultavasti kokematon

Tämä runsaasti alkoholia sisältävä juoma on ollut monen suosikki opiskeluaikoina, koska se ajoi asiansa. Jos aikuinen mies mielellään juo Long Island iced teata, on hän todennäköisesti aika kokematon makuuhuoneen puolella.

Coronaa tai Heinekenia juova mies ei todennäköisesti osaa tyydyttää naista

Naisen miellyttäminen voi olla tälle kaverille melkoinen mysteeri. Hänen kanssaan voi olla ihan okei olla, mutta hän ei ole kokeileva. Hän ei käännä sinua ympäri tai ole tarpeeksi hidas tai nopea, jotta sinusta tuntuisi hyvältä.

Pienpanimoita suosiva haluaa miellyttää

Jos mies tilaa olutta panimolta, josta et ole koskaan kuullutkaan, osaa hän kiinnittää huomionsa yksityiskohtiin. Elite Dailyn mukaan he myös rakastavat naisia ja osaavat kohdella sinua niin, että palaat aina takaisin hakemaan lisää.

Tällainen mies ei lopeta ennen kuin olet aivan puhki ja toteuttaa fantasioitasi. Hän on ehkä innokas, mutta se on sen arvoista.

Kallista punaviiniä suosiva on hyvällä tavalla pomottava

Jos hän tilaa pullon kallista punaviiniä, hän on sulava kuin mikä. Hän tietää minkälaisesta viinistä pitää ja tietää myös, minkälaisista naisista hän pitää.

Makuuhuoneen puolella hän kertoo tarkalleen, mitä hän haluaa etkä huomaa hänen pomottavaa, kenties dominoivaakin asennetta ennen kuin olet viettänyt hänen kanssaan monta upeaa yötä putkeen.

Jos hän pitää valkoviinistä, hän on naimisissa.

Tai Elite Dailyn mukaan sarjamurhaaja ja sivusto suositteleekin välttämään tätä kaveria.

Minkälaisia havaintoja tai oletuksia sinä olet tehnyt miehestä hänen alkoholivalintojensa perusteella? Kerro kommenteissa!

Lähde: Elite Daily