Epäitsekkäitä tekoja tekevillä on tutkimuksen mukaan vilkkaampi seksielämä.

Vaikka pahat pojat tai tytöt ovatkin monien mieleen, on tutkimus osoittanut, että kannattaa olla mukava ja epäitsekäs – ainakin jos haluat aktiivisemman seksielämän. Brittilehti Metron mukaan tutkimus on osoittanut, että epäitsekkyys on yhteydessä menestykseen seksin saralla.

Tutkimukseen osallistui 192 naista ja 105 miestä, joilta kysyttiin mukavista, kilteistä asioista, joita he tekevät, kuten verenluovuttamisesta, rahan lahjoittamisesta hyväntekeväisyyteen sekä tavaroiden lainaamisesta naapurille, sekä selvitettiin, kuinka paljon he harrastivat seksiä niin satunnaisten kuin pitkäaikaisten kumppanien kera.

Metron mukaan tuloksista paljastui, että epäitsekkäimmät osallistujat olivat haluttavampia vastakkaisen sukupuolen silmissä, omasivat enemmän satunnaisia ja pitkäaikaisia kumppaneita sekä harrastivat enemmän seksiä noissa suhteissa.

Tämän lisäksi British Journal of Psychologyssa julkaistussa tutkimuksessa kerrottiin, että hyväntekeväisyyteen rahaa lahjoittaneet miehet ilmoittivat omaavansa enemmän pitkäaikaisia rakastajia kuin he, jotka eivät lahjoittaneet.

Metron mukaan ei tarvitse pohtia, että osallistujat olisivat liiotelleet, sillä tutkijat ottivat huomioon narsismin, niin sanotun viiden suuren persoonallisuuspiirteen teorian sekä sosiaalisesti toivotut vastaukset ja saivat silti samat lopputulokset.

Voit lukea lisää tutkimuksesta täältä.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia