Nukutko sinä tässä asennossa? Kannattaisi!

Moni meistä haluaisi päästä eroon muutamasta kilosta, ja saattaa tehdä paljonkin oikeita asioita onnistuakseen tavoitteessaan. Painon pudottaminen ja rasvanpolttaminen eivät kuitenkaan tapahdu pelkästään salilla tai lenkkipolulla, vaan myös nukkuessasi.

Kehosi polttaa rasvaa luonnollisesti nukkuessasi, ja aineenvaihdunta on aktiivisempi kuin päivällä hereillä ollessasi. On kuitenkin monia tapoja, joilla voi edistää yöllä tapahtuvaa rasvanpolttoa.

Näyttää siltä, että nukkumisasennot voivat auttaa kehoa keskittymään rasvan polttamiseen erityisesti vatsan alueelta. Tämä onkin monen ongelma-alue, ja jos kehon saa polttamaan vatsarasvaa yöllä nukkuessasi, kyseessä on ideaalitilanne!

Mikä nukkumisasento sitten on kaikkein paras rasvanpolttoa ajatellen? Asentoja on itseasiassa kaksi: vatsallaan nukkuminen sekä selällään nukkuminen.

Asiantuntijat uskovat, että kun nukut vatsallaan, kehon paino aiheuttaa lisäpainetta vatsan alueelle, ja estää siten ylimääräisen rasvan kertymisen.

Myös selällään nukkumista suositellaan, sillä selällään maatessaan keholla on vaikeampi tehtävä muuttaa nauttimasi ruoka ja juomat rasvaksi; sen sijaan se muuttaa kaiken nauttimasi energiaksi tai edistää sen poistumista kehosta.

Jos siis haluat mahdollisimman tehokkaasti eroon erityisesti vatsarasvasta, kannattaa pyrkiä nukkumaan erityisesti näissä kahdessa asennossa!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Terry Cralle