Asiantuntijat selittivät, miksi on parempi nukkua ilman alushousuja.

Nukkuminen ilman yövaatteita voi olla hyvästä sinulle – ja parisuhteellesi, kuten kerroimme aiemmin – monista eri syistä. Jos nakuna nukkuminen ei kuitenkaan miellytä, kannattaisi edes alushousut jättää yöksi pois.

”Kehotan usein potilaitani nukkumaan ilman alusvaatteita”, tohtori ja V is for Vagina -kirjan toinen kirjoittaja Alyssa Dweck sanoi.

”Jos alue on jatkuvasti peitettynä ja varsinkin sellaisella materiaalilla, joka ei siirrä kosteutta tai ei ole imukykyinen, kerääntyy sinne kosteutta, mikä luo täydellisen lisääntymisalustan bakteereille tai hiivalle”, Dweck lisäsi.

Huffington Postin mukaan tämä koskee erityisesti naisia, joilla on vaihdevuodet.

”Mitä enemmän laitat yllesi, sitä enemmän joudut ottamaan pois, kun yöhikoilu iskee”, tohtori Raquel B. Dardik kommentoi.

Jos taas alapään alueellasi on taipumusta kutista ja ärsyyntyä, suosittelee gynekologi ja bloggaaja tohtori Kate todella jättämään alusvaatteet pois yön ajaksi, että alapääsi saa hengittää.

Alusvaatteita nukkuminen ei ole pelkästään hyväksi naisille, vaan sillä on myös etunsa miesten osalta.

”Alushousut pitävät lämpöä ja kosteutta sisällä ja bakteerit menestyvät lämpimässä, kosteassa ympäristössä. Suurempi bakteerien määrä nostaa todennäköisyyttä sille, että ärtynyt ja hiertynyt iho tulehtuu”, urologi Brian Steixner sanoi.

Ilman alushousuja nukkuminen voi olla hyvästä myös siittiöiden tuotantoa ajatellen. Kun miehet nukkuvat alushousuissa, kivekset voivat olla liian lämpimät ja näin siemennesteen laatu voi kärsiä.

”Kivespussien pitää olla juuri oikeassa lämpötilassa optimoidakseen siittiöiden tuotannon”, Steixner kertoi.

Jos kuitenkin ajatus kommandona nukkumisestakin tuntuu epämukavalta, kannattaa suosia hengittävistä materiaaleista tehtyjä alushousuja.

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia