Laihduttaminen ei ole aina helppoa.

Jos koetat laihtua, on selvää, että kaloreiden polttaminen kuntoilulla on avainasemassa. Jos et polta kaloreita tarpeeksi, silloin vaa’allakaan ei tapahdu muutoksia.

Jos tämä kuulostaa tutulta, lue alta asioista, joita saatat tehdä väärin ja samalla hidastat laihtumistasi.

Jätät aamupalan väliin

Monet naiset jättävät aamupalan väliin ennen aamutreeniä joko säästääkseen kaloreissa tai estääkseen ruoansulatuksen häiriintymistä. Se on kuitenkin yksi huonoimmista asioista, joita voit tehdä, koska syömällä aamulla tehostat aineenvaihduntaasi ja saat energiaa käydä läpi treenisi. Ilman kunnon polttoainetta saatat jättää treenisi kesken, saat päänsäryn tai sinua voi huimata. Hanki polttoainetta aamutreeniä varten syömällä jotain pientä, jossa on helposti sulatettavia hiilihydraatteja ja proteiinia.

Juot palautusjuomia

Olet huhkinut, hikoillut ja kuluttanut kaloreita ja päätät tankata palauttavalla välipalalla. Terveellisissä välipaloissakin voi kuitenkin olla paljon kaloreita, joten pidä huolta, että välipalasi ei tee turhaksi treeniäsi.

Suuntaat suoraan painojen luo

Vaikka painojen kanssa treenaaminen onkin tärkeää, sillä lihaskudos polttaa enemmän kaloreita kuin kehon rasva, mutta tarvitset silti cardio-treeniä, jotta saat laskettua rasvaprosenttia ja pystyt paljastamaan alla olevat lihakset. Jatka siis painojen nostelua, mutta muista myös kunnon cardio-treenit.

Käveleminen on sinun juttusi

Reipas kävely on mainio tapa parantaa mielialaa ja parantaa verenkiertoa, mutta se ei polta paljon kaloreita. Jos haluat laihtua, pitäisi sinun treenata ainakin tunti päivässä ja saada itsesi läkähdyksiin, jotta poltat kunnolla kaloreita. Juokseminen, vaeltaminen, pyöräily, hyppynarun hyppiminen, uiminen tai cardio-treenitunneilla käyminen ovat mainioita vaihtoehtoja Popsugarin mukaan.

Treenaat vain kahdesti viikossa

Onnittele toki itseäsi kahdesta tehokkaasta treenistä, mutta se ei tarkoita, että voisit laiskotella loppuviikon. Jos mietit miksi tuloksia ei näy, voi yksi syy olla se, että et treenaa tarpeeksi usein. Jos haluat muutoksia tapahtuvaksi, treenaa useammin viikossa.

Lähde: Popsugar

Kommentit

Kommenttia