Nämä samaistuttavat piirrokset havainnollistavat: 12 kylmää totuutta aikuisuudesta

Tämä piirtäjä ei silottele todellisuutta suosituissa piirroksissaan.

Aikuisuus ei ole aina helppoa, minkä varmasti jokainen aikuiseksi itsensä mieltävä tietää. Kuvittaja Mari Andrew ikuistaakin samaistuttavia aikuisuuden kylmiä totuuksia ja todellisia puolia Instagram-tilillään.

Kolmekymppinen Andrew alkoi piirtää yhden kuvan päivässä syksyllä 2015. Hän kertoi Business Insiderille olleensa tavallaan masentunut ja huomasi kotonaan vain katsovansa liian usein Netflixiä.

”Halusin luovan harrastuksen, joten ajattelin kuvittamisen olevan helppo, nautinnollinen tapa dokumentoida pieniä hetkiä päivästäni”, Andrew sanoi.

Andrew alkoi julkaista kuvituksiaan Instagramissa ja seuraajien määrä alkoi kasvaa. Nykyisin hänen piirroksensa tavoittavat yli miljoonaa seuraajaa.

”Kuka olisi uskonut, että niin moni voisi samaistua minun deittailumurheisiin ja eksistentiaaliseen angstiin”, hän pohti Business Insiderille.

”Nyt kun tilini on julkisempi ja monet ihmiset näkevät sen, tavoitteenani on, että yleisöni tuntee yhteyden ja olevansa ymmärrettyjä. Kun voit nauraa elämäsi hämmennykselle ja haasteille, selviät niistä helpommin. Koetankin antaa ihmisille syyn nauraa itselleen ja ymmärtää, että olemme kaikki samassa veneessä”, Andrew kertoi.

Andrew’n piirrosten aiheet vaihtelevat onnellisuudesta oman elämän aikatauluttamiseen ja ihmissuhteisiin. Löydät hänen piirroksiaan Instagramista ja voit tutustua myös hänen kotisivuihinsa täällä.

Alla on esimerkkejä Andrew’n samaistuttavista kuvituksista.

View this post on Instagram

I mean it

A post shared by Mari Andrew (@bymariandrew) on

View this post on Instagram

…but also very attracted to this shape

A post shared by Mari Andrew (@bymariandrew) on

Lähde: Business Insider