Nämä ovat parhaat tavat päättää ensitreffit eri tilanteissa – muista aina kiittää

Menivätpä treffit hyvin tai huonosti, on yksi teko syytä muistaa tehdä lähtiessä treffien jälkeen kotia kohti.

Kun usein niin jännittävät ensimmäiset treffit ovat ohi, ei aina tiedä, mikä olisi oikea tapa päättää treffit – toiseenhan on vasta alkanut tutustua. Jos treffit ovat menneet huonosti, voi ne lopettaa lyhyeen, mutta jos ne ovat menneet hyvin, on joka toinen sinkku sitä mieltä, että treffit päättyisivät suudelmaan – voit lukea aiheesta lisää täältä.

On tietysti jokaisen oma valinta, loppuvatko treffit suudelmaan vai ei. Jos kuitenkin huomaat treffien päätteeksi olevasi hieman hukassa seuraavan askeleen suhteen, suosittelee Bustle muistamaan yhden sanan: Kiitos.

”Niin miesten kuin naisten suurin inhokki (ja erityisesti miesten, jos he maksoivat treffit) on se, jos treffien päätteeksi ei saa kiitosta. Simppelillä sanalla ja hymyllä pääsee jo pitkälle”, nettideittailuvalmentaja Erika Ettin neuvoi.

”Vaikka treffit eivät johtaisi rakkaustarinaan, ’Kiitos mukavasta illasta’ on aina mukava kuulla”, hän lisäsi.

Ettin myös listasi Bustelle neljä yleisintä tilannetta siitä, miten treffit päättyvät ja miten niissä tulisi toimia Lue hänen vinkkinsä alta.

Tilanne: Kumpikaan ei oikein lämpene toiselle

Sitä tapahtuu. Jos huomaat olevasi tällaisessa tilanteessa vietettyäsi hyvän tovin aikaa toistenne seurassa, Ettin mukaan pikainen kiitos, oli hauska tutustua ja hyvää yötä -lausahdus toimii.

Tilanne: Kumpikin selvästi pitää toisesta osapuolesta

Ettin suosittelee unohtamaan vaikeasti tavoiteltavan leikkimisen. Jos pidät toisesta ihmisestä, kerro se hänelle sanoen esimerkiksi, että ’Minulla oli mainio ilta ja olisi kiva ottaa tämä uusiksi.’ Ettinin mukaan on myös tärkeää olla yhteydessä toiseen ja mitä nopeammin, sen parempi.

”Momentum on tärkeää”, asiantuntija kertoi.

Tilanne: Et ole varma, miltä sinusta tuntuu

Päätä treffit kiitokseen ja hyvää yötä -toivotukseen. Sinun ei tarvitse luvata mitään tai sanoa mitään enempää. Joskus on syytä käsitellä kaikkea ennen kuin tekee päätöksiä.

”Ole yhteydessä, jos päätät, että tahtoisit nähdä hänet uudelleen. Et sitoudu mihinkään muuhun kuin toiseen keskusteluun”, Ettin sanoi.

Tilanne: Toinen tykkää, toinen ei

Tässä tapauksessa on tärkeää olla rehellinen. Treffiseuralaisen ollessa yhteydessä Ettin suosittelee antamaan tahdikkaan, mutta rehellisen vastauksen, kuten ’En vain tuntenut välillämme yhteyttä, mutta toivon sinulle kaikkea hyvää!’

Miten sinun mielestäsi treffien pitäisi päättyä? Kerro mietteesi alla!

Lähde: Bustle


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.