Fantasiat ovat aivan luonnollinen asia, joka kuuluu seksiin. Varmasti jokaisella meistä on joskus ollut jokin fantasia. Seuraavat fantasiat ovat naisilla hyvin yleisiä, eikä niistä kannata säikähtää tai huolestua.


Seksuaaliset fantasiat eivät tarkoita, että niitä oikeasti haluaisi toteuttaa. Toki sekin voi olla oikein tervetullut vaihtoehto, mutta pääsääntöisesti fantasiat pysyvät fantasioina, eikä monella ole tarkoituskaan toteuttaa niitä. Onko sinulla ollut seuraavia fantasioita? Ei huolta, niin on monella muullakin!

 1. Olla dominoituna
  Sille on syynsä, että Fifty Shades of Grey -elokuvasarjasta tuli niin suosittu. Erään tutkimuksen mukaan nimittäin lähes 65 % naisista haaveilee siitä, että heitä dominoitaisiin seksin aikana. Tämä ei asiantuntijan mukaan ole missään nimessä merkki siitä, että olisit heikko tai että kumppanisi olisi suhteessanne vahvempi tai sinun yläpuolellasi. Vallasta ja kontrollista luopuminen tai niiden saaminen voi eroottisessa mielessä olla hyvin kiihottava kokemus. Fantasia saattaa liittyä alitajuisesti siihen, että haluaisit lisää tai vähemmän valtaa ja kontrollia myös muuhun osaan elämästäsi, kuten vaikkapa työminäsi suhteen.

 2. Kolmen kimppa
  Erään tutkimuksen mukaan jopa 89 % haastateltavista kertoi haaveilevansa kolmen kimpasta. Haastatteluun vastasi niin sinkkuja kuin parisuhteessa olevia. Asiantuntija kertoo mitä tämän fantasian takana saattaa piillä. Se, että olet huomion keskipisteenä ja suurempi joukko ihmisiä pitää sinua haluttavana saattaa merkitä, että haluat että sinut nähtäisiin ihmisenä ja sinua arvostettaisiin ja pidettäisiin tärkeänä.

 3. Seksiä toisen naisen kanssa
  Asiantuntija kertoo, että tämä fantasia saattaa liittyä hyvin yksinkertaisesti siihen, että nainen fantasioi oraaliseksistä ja muusta klitorikseen keskittyneestä seksistä perinteisen penetraation sijaan, ja toivoo saavansa sitä seksielämäänsä enemmän. Fantasia ei tarkoita, ettet enää haluaisi seksiä miesten kanssa. Erään tutkimuksen mukaan jopa 59 % naisista kertoo fantasioivansa seksistä toisen naisen kanssa.

 4. Seksiä julkisella paikalla
  Jos olet joskus harrastanut seksiä paikassa, jossa joku olisi voinut yllättää teidät, tiedät, kuinka kiihottava tuo kiinnijäämisen pelko voi olla! Jopa 57 % naisista kertoo haaveilevansa seksistä julkisella paikalla. Asiantuntija kertoo, että tähän fantasiaan liittyy vapauden ja voimallistumisen tunne ja ajatus siitä, että teidän seksinne voisi kiihottaa muitakin.

 5. Seksiä tuntemattoman kanssa
  Haaveilu seksistä tuntemattoman kanssa on hyvin turvallinen tapa fantasioida siten, että tilanteeseen ei liity vaikkapa kiintymystä, intiimiyttä ja siten myös mustasukkaisuutta. Noin 50 % naisista kertookin, että heillä on ollut fantasioita seksistä tuntemattoman kanssa. Tämä fantasia saattaa myös merkitä, että yrität ottaa etäisyyttä johonkin, mikä ei lainkaan liity ihmissuhteisiisi. Asiantuntija sanookin, että tämä fantasia saattaa merkitä, että haluaisit vapautua arkipäiväisistä velvollisuuksista ja paineista.

 6. Seksiä jonkun tutun kanssa, joka ei ole puolisosi
  Jopa 66 % naisista kertoo fantasioivansa seksistä jonkun tutun kanssa. Jos siis fantasiaasi ilmestyy yllättäen pomosi, ystäväsi aviomies tai kuuma naapurisi, älä säikähdä, sillä et tee mitään väärää. On hyvin yleistä, että pitkässä parisuhteessa seksistä katoaa jännittävyys. Fantasiointi jostakusta tutusta tuo jännitystä ja uutuuden tuntua seksielämään. On myös yleistä ajatella fantasiassaan jopa henkilöä, jota tosielämässä et voi sietää!

 7. S&M-seksiä
  Noin 65 % tutkimukseen vastanneista kertoo haaveilevansa kivusta seksin aikana, olipa se sitten piiskauksen, puremisen tai vaikkapa kuuman vahan muodossa. S&M on hyvä tapa unohtaa muut asiat ja keskittyä pelkkään fyysiseen olotilaan. On myös tutkittu, että kipu tekee kehon myös vastaanottavaisemmaksi nautinnolle. On seksikästä niin kipua tuottava kuin kipua vastaanottava osapuoli. Muun muassa piiskaus, pureminen ja kuuman vahan valuttaminen iholle sopivat erinomaisesti esileikiksi ennen seksiä. Usein kuitenkin pelkkä fantasia S&M-seksistä riittää useimmille.

Oliko listalla sinun fantasioitasi? Haluaisitko joskus toteuttaa niitä, vai riittääkö sinulle pelkkä fantasia itsessään?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Oprah Daily