Haluatko suuremmat rinnat ilman kirurginveistä? Ala syömään näitä ruokia!

Moni meistä on varmaan toivonut, että rintamme olisivat enemmän tai vähemmän suuremmat ja täyteläisemmät. Useimmilla toive kuitenkin jää vain ajatuksen tasolle, sillä suhteellisen harva on loppujen lopuksi kuitenkaan valmis menemään rintoinensa kirurgin veitsen alle.

Suuremmat rinnat voi kuitenkin saada myös oikeanlaisen ruokavalion avulla. Sillä, mitä syöt, voi parhaimmillaan on huomattava merkitys rintojen kasvuun. Oikeanlainen ruoka saa nimittäin hormonisi hyrräämään niin, että se saa rintasi suurenemaan.

Seuraavaa kahdeksaa ruokaa kannattaa syödä säännöllisesti, jos haluat suuremmat rinnat.

 1. Maitotuotteet
  Kaikenlaiset maitotuotteet ovat hyvä valinta, jos haluat täyteläisemmät rinnat. Myös soijamaidossa on sama vaikutus, joten myös vegaanit voivat käyttää tätä kikkaa!

 2. Pähkinät
  Erityisesti cashew-, maa-, pekaani- sekä saksanpähkinät ovat paras valinta, jos rintojen suureneminen on tavoitteesi. Ne sisältävät runsaasti proteiinia ja hyviä rasvoja, ja ovat loistava valinta sen vuoksi.

 3. Vihreät kasvikset
  Vihreät vihannekset eivät välttämättä saa rintojasi kasvamaan, mutta esimerkiksi pinaatti on loistava valinta, jos haluat parantaa rintojesi muotoa ja ulkonäköä.

 4. Merenelävät
  Erityisesti katkaravut, osterit, simpukat ja merilevä ovat herkkuja, jotka suurentavat rintoja.

 5. Siemenet
  Myös erilaiset siemenet, kuten aniksen, pellavan, kurpitsan, seesamin tai auringonkukan siemenet ovat hyvä valinta, jos haluat buustata estrogeenintuotantoa kehossasi, ja siten myös kasvattaa rintojasi.

 6. Kana ja muut vähärasvainen liha
  Myös kana on hyvä valinta heille, jotka haaveilevat suuremmista rinnoista, sillä tänä proteiini buustaa estrogeenitasojasi.

 7. Hedelmät
  Erityisesti erilaiset marjat, kuten kirsikat ja mustikat, sekä hedelmät kuten omenat ja luumut ovat hyvä valinta kasvattamaan kuppikokoasi.

 8. Terveelliset öljyt
  Esimerkiksi oliivi- ja avokado-öljy voivat myös auttaa rintojen kasvattamisessa, mutta näissä kannattaa muistaa, että liikaa niitä ei pidä käyttää, sillä ylenpalttinen käyttö ei enää ole terveellistä. kannattaa kuitenkin pyrkiä vaihtamaan muut rasvat näihin kahteen.

  Kokeile lisätä edellä mainittuja ruokia lautasellesi, ja kasata rintojasi luonnollisella ja terveellä tavalla!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Doctor NDTV / Kuva: Dainis Graveris, Unsplash