Näistä merkeistä voit tunnistaa, jos ystäväsi eivät pidä poikaystävästäsi

Nämä viisi merkkiä viittaavat siihen, etteivät ystäväsi juuri välitä rakkaastasi.

Toisinaan ihmissuhderintamalla voi joutua tilanteeseen, jossa on löytänyt rinnalleen ihanan kumppanin, mutta omat ystävät eivät kuitenkaan vaikuta oikein pitävän hänestä. Ystävien voi olla vaikea sanoa mielipidettään suoraan, mutta Pure Wow’n mukaan on kuitenkin merkkejä, joista heidän suhtautumisensa voi tunnistaa.

Alle on listattu viisi merkkiä, jotka kertovat siitä, etteivät ystäväsi pidä poikaystävästäsi.

Vietätte aina vain tyttöjen iltoja

Kenties olet jo useammankin kerran ehdottanut, että kokoontuisitte isommalla porukalla ja ottaisit kumppanisikin mukaan, mutta ystäväsi haluavat vain viettää tyttöjen iltoja. Pure Wow’n mukaan se voi olla merkki siitä, etteivät ystäväsi oikein välitä poikaystävästäsi.

Tunnet olosi ulkopuoliseksi, kun poikaystävä on mukana

Sait viimein järjestettyä illanvieton koko porukalle, mutta pian alkaa vaikuttaa siltä, että keskustelu sekä ystäväsi ajautuvat toiselle puolen pöytää, jättäen sinut oleskelemaan poikaystäväsi kanssa.

He eivät puhu hänestä

Koetat kertoa ystävällesi, kuinka poikaystäväsi teki jotain jännittävää, suloista, hauskaa tai muuta sellaista hyväksesi, mutta ystäväsi vain vaihtaa puheenaihetta. Jos sinä ja ystäväsi yleensä voitte puhua mistä tahansa tunteja, ei ole hyvä merkki, jos hän vaikenee puheenaiheen liittyeessä kumppaniisi ja tilanne vaikuttaa hänestä kiusalliselta.

Huomasit ilmeen

Kerrot ystävillesi vaikkapa poikaystäväsi taustoista, kun alat miettiä, pyörittelikö ystäväsi silmiään. Jos sinusta tuntuu siltä, saatat hyvinkin olla oikeassa.

He edelleen koettavat järjestää sinut treffeille

Pure Wow’n mukaan jos ystäväsi edelleen esimerkiksi näyttävät sinulle kuvia työkavereistaan, joista voisit pitää, on mahdollista, että he eivät niin suuresti pidä poikaystävästäsi.

Tilanne voi olla vaikea molemmin puolin. Aiemmin olemmekin julkaisseet artikkelin, jossa listataan asioita, joita haluaisi sanoa, kun ei pidä ystävänsä poikaystävästä, mutta ei kuitenkaan voi sanoa niitä ääneen – lue lisää täällä.

Lähde: Pure Wow


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.