Kun parhaan ystävän poikaystävä ärsyttää, on vaikea olla sanomatta näitä asioita.

Moni on saattanut olla tilanteessa, missä oma hyvä ystävä on parisuhteessa sellaisen henkilön kanssa, kuka vain ärsyttää eikä häntä voi sietää. Tällaisessa tilanteessa tekisi mieli möläyttää ulos, mitä todella poikaystävästä ajattelee, mutta usein ajatukset jäävät kertomatta.

Glamour koosti neljä asiaa, joita moni haluaisi vastaavassa tilanteessa ystävälleen sanoa, mutta ei pysty.

Samaistutko sinä näihin?

1. ”Saisit jonkun niin paljon paremmankin.” Ystäväsi on kuin Sandra Bullock ja poikaystävä kuin Jesse James.

2. ”Mitä ihmettä sinä oikein näet hänessä?” Ystävä voi nähdä hänen lapsellisen, itsestään huonosti huolehtivan poikaystävän paljon paremmassa valossa kuin vierestä suhdetta seuraava ystävä.

3. ”Jopa Justin Bieber olisi parempi vaihtoehto – ja se on jo aika paljon sanottu.” Jos esimerkiksi parikymppinen, popin raikulipoika olisi jo parempi ajatus kuin ystävän nykyinen, on tilanne aika huono.

4. ”Minä vihaan sitä kieroa, tyhmää ronttia!” Tuntuisi hyvältä päästää todelliset tunteet esiin.

Jos olet kuitenkin huolissaan, että ystäväsi poikaystävä ei tee häntä onnelliseksi, on sanallisesti tai fyysisesti pahoinpitelevä tai heidän arvonsa eivät käy yksiin, on parempi silloin avata suunsa ja tuoda huolet ystävän tietoon.

Jos taas kyse on vain siitä, että et pidä ystävän poikaystävän huumorista, tyylistä tai luonteesta, mutta ystäväsi on hänen kanssaan onnellinen, on parempi vaieta, koska näin ystävyyssuhteesi ei kärsi ja jos suhde päättyy, voit olla ystäväsi tukena.

Lähde: Glamour