Näistä horoskooppimerkeistä muodostuvat parit pettävät toisiaan todennäköisimmin

Pettäminen on yksi yleisimpiä syitä, miksi parisuhteet päättyvät.

Tutkimuksissa ja kyselyissä on selvitetty, minkälaiset ihmiset pettävät todennäköisimmin, mutta myös astrologian puolelta voi saada näkemystä siihen, kuka saattaa olla uskoton. Tietyt horoskooppimerkkiparit voivat joutua törmäyskurssille ja olla uskottomia toisilleen esimerkiksi erilaisten luonteiden ja arvojen takia, kertoo Popsugar.

Alle on listattu tällaisia horoskooppimerkkipareja, joiden kohdalla pettämistä saattaa todennäköisimmin tapahtua. Omasta kumppanista ei toki kannata erota vain sen takia, mitä horoskoopit sanovat – mutta varoituksen sana kannattaa pitää mielessä.

Oinas ja härkä

Nämä kaksi tuntevat heti vetoa tosiaan kohtaan, sillä Mars hallitsee oinasta ja Venus härkää, mikä tekee heistä täydelliset siinä mielessä, että Mars haluaa dominoida Venusta ja Venus haluaa alistua Marsille, kuvaili astrologi Valerie Mesa tätä kaksikkoa Popsugarille.

”Härällä on edessään kuitenkin karu yllätys oinaan kanssa, sillä tämä tulimerkki ei ole läheskään niin uskollinen kuin härkä”, Mesa totesi.

Tämä saa tämän kaksikon olemaan todella erimieltä yksiavioisuudesta ja lojaaliudesta suhteen kovina arvoina ja he ovatkin eri sivuilla asiassa.

Kaksonen ja vaaka

Näiden olemus luonnostaan hurmaa toisensa, sillä Mesan mukaan niitä hallitsee sama elementti.

”Tämän lisäksi vaaka on täysin haltioissaan kaksosen oikullisesta luonteesta ja henkisesti stimuloivasta jutustelusta”, hän lisäsi.

Vaaka ei kuitenkaan tiedä sitä, että kaksonen ei voi sietää sitoutumista, mikä on täysin vastakohta vaa’alle. Tämä voi aiheuttaa jännitteitä suhteessa ja johtaa erilleen kasvamiseen jo alkuvaiheessa.

Rapu ja kauris

Nämä ovat toistensa vastakohtia.

”Rapu nauttii herrasmiesmäisen kauriin liehittelystä ja vakava kauris ei voi kuin rakasta korviaan myöten ravun sensuaalisuuteen. Kauris ei kuitenkaan tiedä, että rapu voi helposti tylsistyä suhteessa”, Mesa sanoi.

Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kauris ei koskaan täysin tyydytä ravun seksuaalisia haluja.

Leijona ja jousimies

”Nämä ovat molemmat tulimerkkejä ja täysin ihastuneita. Leijonan kyvyt makuuhuoneessa eivät kuitenkaan riitä hänen pakonomaiselle tarpeelle saada jatkuvasti huomiota ja jousimiehelle on paikkoja koettavana ja ihmisiä tavattavana”, Mesa totesi.

Tämä saa tämän kaksikon ottamaan yhteen yhdessä vietetyn ajan suhteen sekä mille asioille antaa energiaansa.

”Kemiastaan huolimatta jousimies ei koskaan sitoudu leijonan kuninkaalliseen kohteluun”, Mesa lisäsi.

Skorpioni ja kalat

Näiden vesimerkkien voisi kuvitella olevan hyvää pataa keskenään, mutta intohimolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

”Todellisuudessa nämä kaksi ovat liian salakähmäisiä heidän omaksi parhaakseen”, Mesa kuvaili.

”Pettäminen ei olisi vain toisen heiniä, sillä molemmat voivat valehdella toisilleen toistuvasti ja selvitä siitä myös. Tämä on täydellinen esimerkki siitä, että sitä saat, mitä tilaat”, astrologi lisäsi.

Vesimies ja neitsyt

”Täysin erilaiset energiat, mutta oudosti samanlaiset, ottaen huomioon, että molemmat ovat pöpökammoisia intellektuelleja. Huolimatta vesimiehen välittömästä viehättymisestä neitsyen viekottelevaan viattomuuteen, ei vesimies ole mikään pyhimys ja toinen voi hurmata hänet hetkessä”, Mesa kertoi.

Hän lisäsi, ettei neitsyt pärjäisi vesimiehen spontaanisuuden kanssa, mikä aiheuttaisi ongelmia heidän välilleen ja voisi synnyttää erkaantumisen.

Aiemmin Mesa on kertonut, mitkä horoskooppimerkit ovat todennäköisimmin sitoutumiskammoisia ja voit lukea aiheesta lisää täällä. Sen lisäksi voit lukea mitkä horoskooppimerkit eivät sovi yhteen täällä.

Lähde: Popsugar


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.