Tällaiset henkilöt pettävät suhteessa todennäköisimmin

On olemassa asioita, jotka kertovat siitä, kuinka todennäköisesti henkilö pettää.

Harva haluaisi, että oma kumppani olisi pettävää sorttia, mutta etenkin suhteen alkuvaiheessa merkkejä siitä on vaikea huomata. Erilaiset tutkimukset ja kyselyt ovat selvittäneet avuksi, millaiset ihmiset pettävät.

Tietysti kyse voi olla sattumasta, mutta selvitysten mukaan tällaiset ihmiset pettävät todennäköisemmin:

1. Pitkät miehet

Illicitencounters.com -pettämissivuston tutkimus paljasti, että yli 177 senttiä pitkät miehet pettävät kaksi kertaa todennäköisemmin.

2. Rokkifanit

Tämäkin kyselyn tulos on peräisin samalta sivustolta kuin ensimmäinen kohta: 41 prosenttia pettäjistä suosii rockmusiikkia muiden genrejen sijaan. Räppifanit ovat taas uskollisemmasta päästä.

3. Blondit naiset

Cheaterville.com -sivuston kysely selvitti, että 42 prosentilla pettävistä naisista on vaaleat hiukset. Sen sijaan vain 11 prosenttia mustatukkaisista pettää.

4. Twiittaajat

Missourin yliopiston tutkimuksen mukaan mitä useammin henkilö käyttää Twitteriä, sitä enemmän hänellä on parisuhdekonflikteja, kuten salasuhteita.

5. Naisopettajat

Pettämissivusto Ashley Madisonin mukaan tyypillinen pettävä vaimo on todennäköisesti ammatiltaan opettaja.

6. Shoppailuhullut

Tämäkin tieto on peräisin varatuille tarkoitetulta seuranhakusivusto Ashley Madisonilta: tyypillinen, pettävä naiskäyttäjä on himoshoppaaja. Yli kolmannes kyselyyn vastanneista naisista sanoi kuluttaneensa enemmän rahaa ulkonäköönsä sen jälkeen, kun aloitti kumppaninsa pettämisen.

7. IT-miehet

Sama kysely, joka paljasti pettävien naisten olevan usein opettajia, toi ilmi, että pettävät miehet tekevät usein töitä IT-alalla.

Lähde: Your Tango


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.