Tutkimus selvitti, minkälaisissa tilanteissa ihmiset teeskentelevät orgasmeja todennäköisimmin.

Noin kaksi kolmesta naisesta on joutunut seksin aikana tilanteeseen, jossa tietää, ettei orgasmi ole tulossa, joten hän teeskentelee sen. Tutkimuksen mukaan naisista 68 prosenttia on joskus teeskennellyt orgasmin verrattuna vain 27 prosenttiin miehistä.

Kenties hieman yllättäen, naiset teeskentelevät orgasmin todennäköisimmin parisuhteessa ollessaan: viidennes naisista (20%) kertoi teeskennelleensä orgamsin yhden yön jutun aikana, kun taas 29 prosenttia naisista oli teeskennellyt orgasmin uudessa suhteessa ja 31 prosenttia pitkässä parisuhteessa. Avioliitossa teeskentelyn todennäköisyys kuitenkin pienenee 20 prosenttiin.

Miesten kohdalla todennäköisyyksissä ei ole suurta eroa ennen naimisiin menoa: 31 prosenttia teeskenteli orgasmin pitkässä parisuhteessa, 28 prosenttia yhden yön jutun aikana ja 26 prosenttia uudessa parisuhteessa. Häiden juhlimisen jälkeen miesten kohdalla orgasmin teeskentelyn todennäköisyys on pienempi kuin naisilla, 15 prosenttia.

Dr. Ed -sivuston teettämässä tutkimuksessa ilmeni myös, että orgasmin teeskenteleminen on yleisintä heteronaisten keskuudessa: 68 prosenttia heteronaisista, biseksuaaleista naisista 67 prosenttia ja lesboista 59 prosenttia kertoi joskus teeskenneelleensä orgasmin. Nämä tulokset ovat samassa linjassa aiemman tutkimuksen kanssa, jonka mukaan heteronaiset saavat harvemmin orgasmeja kuin muut – lue lisää täällä.

Miesten kohdalla lukemat ovat päinvastaiset. Vain neljännes heteromiehistä (25%) on teeskennellyt orgasmin, kun taas 34 prosenttia biseksuaaleista miehistä ja 48 prosenttia homoista myönsi joskus teeskennelleensä kliimaksinsa.

Tutkimuksesta paljastui myös, että viisi prosenttia naisista ei koskaan saa aitoa orgasmia seksin aikana ja yhdeksän prosenttia laukeaa aina aidosti. Dr. Ed:n tutkimukseen osallistui tuhat amerikkalaista ja tuhat eurooppalaista ja voit tutustua sen tuloksiin lisää täällä.

Olemme aiemmin kertoneet tutkimuksesta, jonka mukaan naiset teeskentelevät orgasmeja saadakseen sellaisen oikeasti. Voit lukea siitä lisää täällä.

Lähde: Metro, Dr. Ed