Pölyjen pyyhkiminen ei ole mitään mukavaa, mutta jos haluaa pitää kodin siistinä, on siihen välillä ryhdyttävä.

Imuroinnin voi laistaa, jos kotona on robotti-imuri. Valitettavasti kukaan ei ole vielä keksinyt robottia, joka pyyhkisi pölyt. Mutta nyt sellaista ei edes tarvita, koska naisella nimeltään Manjeet on nerokas idea, joka estää pölyjen kerääntymisen pinnoille tai pitää ne ainakin poissa normaalia pidempään.

Manjeet esittelee ideaansa videon avulla – hän kiillottaa samalla myös jääkaapin ovet

Manjeet on kova siivoamaan, mutta pölyjen pyyhkimisestä hän ei ilmeisesti pidä. Hän on jakanut seuraajilleen TikTok-videon, jossa hän esittelee ideansa, jonka ansiosta pölyt eivät enää laskeudu pinnoille. Kyseessä on aine, jolla hän puhdistaa ja kiillottaa kodin pintoja. Samalla kun pölyt lähtevät, jää tämä aine pinnoille estämään pölyjen uudelleentarttumista. Aine on vauvaöljyä.

Manjeet kertoo videossaan myös, kuinka vauvaöljy on eriomainen aine muuhunkin kodinhoitoon ja puhdistamiseen. Sitä voi käyttää esimerkiksi myös ruostumattoman teräksen puhdistamiseen, koska se on hyvä kiillotusaine. Kiillotus kannattaa tehdä pyörivin liikkein. Sillä voi kiillottaa myös jääkaapin ovet tai vaikka nahkaiset pinnat.

Jos pinnat jäävät liian rasvaisiksi, voidaan ylimääräinen rasva poistaa esimerkiksi talouspaperilla. Öljyä käytetään kerralla vain vähän. Manreet käyttää sitä kerralla vain pari tippaa, joka riittää suurelle alueelle.

Voit käydä katsomassa Manreetin jakaman videon täältä.

Lähde: Mirror