Näin teenjuonti parantaa treeniäsi – et olisi uskonut!

Hylkää kalliit ja epäterveelliset palautumisjuomat ja juo kuppi teetä! Et varmasti kadu!

Jokainen, joka treenaa säännöllisesti tietää, kuinka tärkeää on syödä ja juoda oikeita asioita. Tarjolla on jos jonkinlaista pulveria, pirtelöä ja patukkaa, mutta monet niistä ovat pullollaan turhia kaloreita ja sokereita. Erilaiset teelaadut puolestaan ovat erinomaisia treenin jälkeen? Lue ja kokeile itsekin!

 1. Vihreä tee
  Vihreä tee on erinomainen juoma treenin jälkeen juotavaksi. Se auttaa polttamaan rasvaa ja on siten erinomainen apu laihdutukseen. Vihreän teen sisältämä kofeiini auttaa lisäksi hallitsemaan nälän tunnetta, tehostaa kalorien palamista ja hikoilemaan pois ylimääräistä nestettä.

 2. Musta tee
  Musta tee sisältää enemmän kofeiinia kuin vihreä tee, joten se antaa sinulle melkoisen energiabuustin. Mustassa teessä on lisäksi paljon antioksidantteja, jotka auttavat poistamaan erilaisia myrkkyjä kehosta. Myös sydämesi kiittää juodessasi mustaa teetä, sillä juoma laskee kolesterolitasoja.

 3. Inkivääritee
  Kuten urheilijat tietävät, treenaaminen voi aiheuttaa kehossa tulehdustiloja, mikä puolestaan saa aikaan jäykkyyttä ja vähentää kehosi liikkuvuutta. Inkivääritee auttaa ehkäisemään tulehduksia ja auttaa lihaksia palautumaan treenin jälkeen.

 4. Rooibos
  Rooibos-tee sisältää runsaan määrän kalsiumia, mikä tekee hyvää luillesi ja nivelillesi. Tämä tee myös auttaa lihaksia palautumaan treenin jälkeen, mikä vähentää lihasjumeja ja kipuja. Rooibos-tee sisältää myös antioksidantteja, jotka buustaavat kehosi immuniteettia sairauksia vastaan. Diabeetikoillekin rooibos-tee on hyödyllinen, sillä se tasapainottaa verensokeria.

 5. Oolong
  Oolong-tee on todellinen terveyspommi. Säännöllisen juonnin on todettu parantavan sydämen terveyttä ja lisäksi tämä tee on erinomainen apu painonhallintaan. Tutkimuksen mukaan Oolong-tee polttaa 4 % enemmän kaloreita päivän aikana, kuin muut teelaadut. Kaiken kukkuraksi tämä tee myös kasvattaa luutiheyttä, mikä vähentää rasitusta nivelillesi treenin aikana.

Nappaa seuraavan treenin jälkeen teekuppi käteen ja kehosi kiittää sinua! Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Celebs Pulse


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.